Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα - Σέντρα για τις 11-12 Σεπτεμβρίου

Ούτε στη σημερινή ΓΣ της Superleague εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ομόφωνα αποφασίστηκε να τεθεί επί τάπητος στις 31/8 αφού έχει λυθεί το θέμα των τηλεοπτικών. Για το διήμερο 11-12/9 πάει η σέντρα του πρωταθλήματος. Τι αναφέρει η ενημέρωση της Λιγκας.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος λοιπόν, δεν θα διεξαχθεί ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και πάει για το Σεπτέμβριο, αφού στη ΓΣ αποφασίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη να τεθεί προς έγκριση σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 31/8 και αφού στις ημέρες που μεσολαβούν, βρεθεί η λύση στο θέμα με τα τηλεοπτικά και με τις πέντε ΠΑΕ που ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια με την Cosmote. 

Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία τα έχουν βρει στο οικονομικό με το συνδρομητικό, όχι όμως και στη διάρκεια του συμβολαίου αφού θέλουν κλειστό διετές ενώ η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι είναι για 1+1.

Αυτό σημαίνει ότι η σέντρα του πρωταθλήματος οδεύει μετά τους αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου στα και συγκεκριμένα το διήμερο 11-12/9.

Η ενημέρωση της Λίγκας:
Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε, όπως για τεχνικούς λόγους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η οποία είναι σε καλό δρόμο, να οριστεί Γ.Σ. την Τρίτη 31/8/2021, ώστε να ψηφιστεί η προκήρυξη. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές Γ.Σ. της Τετάρτης (25/8) και της Παρασκευής (27/8), δε θα διεξαχθούν.

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael