Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Europa Conference League: Όλα για την πρόκριση... ΑΕΚ και ΆΡΗΣ!



Η ΑΕΚ αναζητά απόψε (21:00, Cosmote Sport 1) την ανατροπή κόντρα στη Βελέζ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Η Ένωση γνώρισε την ήττα με 2-1 στη Βοσνία και θέλει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων (δεν ισχύει πια ο κανόνας τού εκτός έδρας γκολ) για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου ζήτησε από όλους να ξεχάσουν το πρώτο ματς και τόνισε πως απόψε θα δούμε μια διαφορετική ΑΕΚ.

Να σημειωθεί ότι η «Ένωση» θα έχει στο πλευρό της, έπειτα από 511 ημέρες, τους φιλάθλους της, οι οποίοι θα την ενισχύσουν στην προσπάθειά της για την ανατροπή-πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για την υπέρβαση είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει την Αστάνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:30, Novasports 2) και θέλει να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο έχασε στο Καζακστάν και να προκριθεί στον γ' γύρο του Europa Conference League.
Οι «κίτρινοι» έχουν δύσκολη αποστολή, ωστόσο δεν θα είναι μόνοι τους απόψε. Οι φίλαθλοι του Άρη θα επιστρέψουν στο γήπεδο μετά από 17 μήνες και θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν μια παραπάνω ώθηση στην αγαπημένη τους ομάδα για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι Ματέο Γκαρσία και Κώστας Μήτρογλου είναι τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που έχει να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος, ωστόσο αμφότεροι αναμένεται να βρίσκονται κανονικά στην «κίτρινη» αποστολή, ενώ από την Αστάνα ο Λούκας Σιμούνοβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε στον πρώτο αγώνα, θα είναι η μοναδική απουσία.


Πηγή: iefimerida.gr 

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael