Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Euro 2020: Με «σπρώξιμο» της διαιτησίας... στον τελικό η Αγγλία!

Την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικό του Euro πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης η Αγγλία, η οποία, αν και δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Δανίας, πέτυχε εντέλει τον στόχο της.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ επιβλήθηκε με 2-1 των Σκανδιναβών στην παράταση, στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ, κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το παρθενικό της ευρωπαϊκό πρωτάθλημα την Κυριακή απέναντι στην Ιταλία.

Τα «τρία λιοντάρια» βρέθηκαν να χάνουν στο 30', μετά την άπιαστη εκτέλεση φάουλ του Ντάμσγκααρντ, ωστόσο εννέα λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με το αυτογκόλ του Κιάερ.

Το 1-1 δεν άλλαξε στην κανονική διάρκεια κι έτσι το ματς οδηγήθηκε σε ημίωρη παράταση, με τον Κέιν να αποτυγχάνει στο 104' να νικήσει από το σημείο του πέναλτι τον Σμάιχελ, κάνοντας όμως το 2-1 μετά την απόκρουση του Δανού γκολκίπερ.

Η Αγγλία έτσι «ξόρκισε την κατάρα» των αποκλεισμών στους τέσσερις προηγούμενους ημιτελικούς μεγάλων διοργανώσεων (Μουντιάλ 1990 και 2018, Ευρωπαϊκά του 1968 και 1996) και για πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια (1966) προκρίθηκε σε τελικό κορυφαίου τουρνουά.

 


 zougla.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael