Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Euro 2020: Στον τελικό του Euro η Ιταλία! Απόψε στις 22:00 ο 2ος ημιτελικός


Η Ιταλία έγινε η πρώτη φιναλίστ του τελικού του Euro 2020, καθώς το βράδυ της Τρίτης επικράτησε με 4-2 της Ισπανίας στα πέναλτι, μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι, που διεξήχθη στο Γουέμπλεϊ.

Στην κανονική διάρκεια του πρώτου χρονικά ημιτελικού της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, καθώς ο Μοράτα στο 80' απάντησε στο γκολ του Κιέζα (60'), με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί σε παράταση.

Ούτε εκεί όμως άλλαξε κάτι, κι έτσι οι δύο ομάδες κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Στον τελικό του Euro η Ιταλία, 4-2 την Ισπανία στα πέναλτι

Στη «ρώσικη ρουλέτα» πάντως ο Μοράτα από... ωραίος (με το γκολ του στην κανονική διάρκεια) έγινε... μοιραίος, καθώς είδε τον Ντοναρούμα να αποκρούει την εκτέλεσή του, με τον Ζορζίνιο στη συνέχεια να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα», «σφραγίζοντας» για την «σκουάντρα ατζούρα» το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Η ομάδα του Μαντσίνι προκρίνεται για 4η φορά στην ιστορία της σε τελικό της διοργάνωσης, έχοντας να επιδείξει μια κατάκτηση (1968) και δύο ήττες (2000 από Γαλλία, 2012 από Ισπανία).

Πλέον η Ιταλία περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό, που θα προκύψει από τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό (7/7, 22.00, ΑΝΤ1), ανάμεσα στη Δανία και στην Αγγλία.


zougla.gr

βίντεο antenna.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael