Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προκριματικά Conference League: Ηττα για ΑΕΚ και ΑΡΗ!


Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τη Βελέζ στο πρώτο ματς των προκριματικών του Conference League και τώρα... τρέχει για την ανατροπή στην Αθήνα.

Ήττα-σοκ στο πρώτο της επίσημο ματς για τη νέα σεζόν γνώρισε η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ηττήθηκε 2-1 από τη Βελέζ στο Σαράγεβο στην πρώτη αναμέτρηση του β' προκριματικού του Conference League, και καλείται να ανατρέψει αυτό το σκορ στη ρεβάνς της 29ης Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ στο 12΄, όμως οι Βόσνιοι έφτασαν στην ανατροπή με τέρματα του Πρσες στο 14΄ και του Ζαΐμοβιτς στο 52΄. 

Ο Αρης έκανε κάκιστη αρχή σήμερα στην νέα χρονιά με ήττα 2-0 από την Αστάνα στο Καζακστάν, για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League.
Με δύο γκολ ο Μαρίν Τομάσοφ (25’, 71’) «πλήγωσε» τους Θεσσαλονικείς, που δεν εκμεταλλεύτηκαν ούτε την αποβολή του Λούκα Σιμούνοβιτς (75’) και θα έχουν, πλέον, πολύ δύσκολο έργο στη ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Πλέον, ο Αρης έχει πολύ δύσκολο έργο για την ρεβάνς στο Χαριλάου σε μία εβδομάδα, καθώς ψάχνει την ανατροπή.

Ο Άρης στάθηκε καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο και αυτό δεν ήταν αρκετό στην πρώτη μονομαχία του με την Αστάνα, με τους Καζάκους να επικρατούν με 2-0 στο σπίτι τους και τους κιτρίνους να βρίσκονται πλέον σε μειονεκτική θέση στην προσπάθειά τους για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.



 

Πηγή: iefimerida.gr 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael