Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προκριματικά Champions League: Πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός -Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση; (βίντεο)

Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, καθώς επικράτησε 1-0 της Νέφτσι στο Μπακού.
Οι Πειραιώτες ξεπέρασαν εκτός από το εμπόδιο της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν και τα προβλήματα των απουσιών που αντιμετώπιζαν, καθώς πήγαν στο Αζερμπαϊτζάν με μόλις 18 παίκτες. Το γκολ του Μασούρα στο ξεκίνημα του αγώνα ρεβάνς (15΄) με την Νέφτσι, απλοποίησε κατά πολύ την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που μετά και το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης και τη ψυχολογία στα ύψη, έφτασε πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμενε κανείς στο στόχο της.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε πάρα πολλά προβλήματα πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά όπως είχε συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν έστησε με τέτοιο τρόπο την ομάδα του, που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Τζολάκη, παρότι προσπάθησαν στο ξεκίνημα να πιέσουν και να φέρουν σε δύσκολη θέση του «ερυθρόλευκους». Η παρουσία του Βαλμπουενά στη μεσαία γραμμή, αλλά και οι σημαντικές βοήθειες που πήρε ο Γάλλος από τον Σισέ, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην κυριαρχία των φιλοξενούμενων στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, πλέον απομένουν δύο ακόμα.

Το επόμενο που θα κληθεί να υπερπηδήσει θα είναι η ισόβια πρωταθλήτρια, Λουντογκόρετς που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και απέκλεισε την Μούρα, την οποία κέρδισε με 3-1 στον επαναληπτικό της «λευκής» ισοπαλίας στην Σλοβενία.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα πάρουν ανάσα, αφού το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα το το διήμερο 3-4 Αυγούστου (δεν έχει οριστεί ακόμα μέρα, ώρα), ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (10 ή 11 Αυγούστου).

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael