Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η παραλία που βρίσκεται… σε κρατήρα! (βίντεο)

Αυτή η ελληνική παραλία που βρίσκεται σε κρατήρα βρίσκεται στο νότιο τμήμα του νησιού Μεγαλόνησος. Είναι μια παραλία που αντικρίζει την Άνδρο και τις Κυκλάδες. Η ιδιαιτερότητά της, λοιπόν, εντοπίζεται στο δεξί τμήμα της. Εκεί είναι ένας κρατήρας στρωμένος με άμμο και βότσαλα και στη μία πλευρά του ενώνεται με τη θάλασσα με μια φυσική αψίδα- καμάρα. Οι εικόνες είναι μαγικές και δεν είναι δυνατόν να μην σε συνεπάρουν.

Και δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη παραλία στην Εύβοια που αξίζει να γνωρίσεις. Όπως για παράδειγμα η δίδυμη παραλία των ερωτευμένων στην Εύβοια. Ή το Γρεγολίμανο, η εντυπωσιακή παραλία – αμμόγλωσσα της Βόρειας Εύβοιας.

Πεταλιοί: Ένας παράδεισος στην Εύβοια

Οι Πεταλιοί είναι ένας εξωτικός προορισμός που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Ένα νησιωτικό σύμπλεγμα που βρίσκεται στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο και οι εικόνες σε κάνουν να θες να πετάξεις ως εκεί. Αν βρεθείς στην Εύβοια για διακοπές, σίγουρα αξίζει να γνωρίσεις αυτό το μέρος. Δεν είναι ένας προορισμός που μπορείς να διανυκτερεύσεις εκεί μιας και είναι όλα τα νησάκια ακατοίκητα αλλά αυτό καθόλου δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα σου κολυμπώντας στα γαλάζια και κρυστάλλινα νερά τους.

Η Μεγαλόνησος και το Χερσονήσι είναι και τα μεγαλύτερα νησιά του συμπλέγματος τα οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν κατοικημένα. Τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος είναι τα Αβγό, Λαμπερούσα, Λουλούδι, Μακρονήσι, Ποντικόνησο, Πράσο, Τράγος και Φούντι.


Πάρτε μια γεύση της παραλίας – κρατήρα από το βίντεο του καναλιού haanity στο Youtube.


exploringgreece.tv




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael