Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καλλιόπη Βέττα: Η Πολιτεία οφείλει να είναι αρωγός του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρία

Συμμετοχή στην εκδήλωση για την υποδοχή αντιπροσωπείας Αθλητών Παραολυμπιακής ομάδας στην Βουλή

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με την ιδιότητα του μέλους της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, παρόντος του Προέδρου κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, για την αναχώρηση της Παραολυμπιακής αποστολής -που απαρτίζεται από 43 αθλήτριες και αθλητές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε 11 αθλήματα- για τους αγώνες του Τόκιο.

Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ε. και 8 εκπρόσωποι των αθλητών έγινε, αφενός, αναφορά στις δυσχέρειες που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός των Α.με.Α στην χώρα μας,  ενώ, αφετέρου, τονίστηκε η σημασία του για την απρόσκοπτη, ισότιμη και ολική ένταξη τους στην κοινωνία.

Η κ. Βέττα, η οποία είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ε.Π.Ε., τόνισε στις δηλώσεις της ότι η προετοιμασία των αθλητριών και των αθλητών ήταν πολύ δύσκολη εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωση της πανδημίας.

Στη συνέχεια, συνεχάρη την Παραολυμπιακή αποστολή, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους, ενώ τόνισε ότι η απλή συμμετοχή, ιδιαιτέρα με τις φετινές συνθήκες προετοιμασίας, αποτελεί από μόνη της άθλο.

Τέλος, σημείωσε ότι η Πολιτεία οφείλει να είναι αρωγός σε κάθε βήμα τους, όχι μόνο ευκαιριακά ή επικοινωνιακά, γιατί το να φτάσει ένας αθλητής να πάει σε τέτοιους αγώνες προϋποθέτει μια πολύ σκληρή δουλειά πίσω του, η οποία αξίζει την στήριξη όλων.

Κλείνοντας ανέφερε τα εξής: «Για όλη την κοινωνία θεωρώ ότι είναι “φάρος”, είναι παράδειγμα προς μίμηση η ψυχική τους δύναμη, η δουλειά που κάνουν, το πείσμα, οι στόχοι. Ευχόμαστε όλοι να πάτε πολύ καλά, να φέρετε μετάλλια, επιδόσεις, αλλά όπως σας είπα και μόνο η συμμετοχή είναι πάρα πολύ σημαντική».


Καλλιόπη Βέττα

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael