Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η παραλία που ενώνεται με μια λωρίδα άμμου με ένα νησάκι


Χρυσή άμμος και απλωμένη έκταση συνθέτουν το σκηνικό που είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά

Υπάρχουν δεκάδες παραλίες στην Ελλάδα που πάντα θα βρίσκεις κάτι να σε εντυπωσιάζουν.

Μπορούμε να φτιάξουμε μια ατελείωτη λίστα με ελληνικές παραλίες που μας έχουν γοητεύσει αλλά σίγουρα κάποιες από αυτές τις ξεχωρίζουμε. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η παραλία που ενώνεται με μια λωρίδα άμμου με ένα νησάκι.

Ο λόγος για μια παραλία που βρίσκεται στην Πάρο και η οποία ενώνεται με μια λωρίδα με το νησάκι του Οικονόμου, όπως λέγεται. Η παραλία Στεφάνο που βρίσκεται εκεί μοιάζει να ενώνει την Πάρο με αυτή την άγνωστη σε πολλούς νησίδα. Μια από τις ελληνικές παραλίες που έχει κάτι το ιδιαίτερο βρίσκεται στην Πάρο και έχει ενδιαφέρον να την επισκεφθείς αν βρεθείς στο νησί για διακοπές.

Ένα ακατοίκητο νησάκι που σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις με πολύ λίγο κόσμο μπάνιο. Μια διαφορετική εμπειρία που αξίζει να γνωρίσεις από κοντά.

Η κοντινή απόσταση της Πάρου με αυτή τη νησίδα μερικές φορές χαρίζει εντυπωσιακά θεάματα. Πριν λίγους μήνες ήταν που η άμπωτη ένωσε στην κυριολεξία την Πάρο με την νησίδα Οικονόμου. Αν ρωτήσεις τους ντόπιους θα σου διηγηθούν διάφορες ιστορίες, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Διακοπές στην Πάρο για κάθε είδος ταξιδιώτη

Η Πάρος είναι ένας προορισμός που δε θα σε απογοητεύσει ό,τι τύπος ταξιδιώτη κι αν είσαι. Ζευγάρια, παρέες και οικογένειες περνούν εξίσου καλά μιας και έχει τα πάντα και μπορείς να βρεις νορμάλ τιμές σε καταλύματα και εστιατόρια. Είναι γενικώς και ένα kids friendly νησί.

Μην ξεχάσεις να κάνεις μπάνιο στην φημισμένη παραλία Χρυσή Ακτή. Αλλά και στην πανέμορφη παραλία Αλυκή. Επίσης δεν γίνεται να επισκεφθείς την Πάρο και να μην γνωρίσεις από κοντά τον επιβλητικό ναό και τον θρύλο με τις 100 πόρτες.


news.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael