Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αντί την χλιδή επέλεξε να περάσει τις διακοπές του στην πατρίδα του!


O Σαντιό Μανέ επέλεξε να περάσει τις διακοπές του στην πατρίδα του τη Σενεγάλη, μακριά από τη χλιδή, αλλά μαζί με τους φίλους και την οικογένεια του.
Ο επιθετικός της Λίβερπουλ επισκέφθηκε και το νεόκτιστο νοσοκομείο στο χωριό του το Μπαμπαλί, για την ανέγερση του οποίου δώρισε 600.000 ευρώ.
Σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος.
Ένα αληθινό πρότυπο.
ℝ 𝔼 𝕊 ℙ 𝔼 ℂ 𝕋

Συγκινεί ο Μανέ: Χτίζει νοσοκομείο στη Σενεγάλη!

Ο Σαντιό Μανέ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σενεγάλης, συζητώντας τα σχέδιά του για να χτίσει νοσοκομείο στην πατρίδα του!
Είναι απ’ τους ποδοσφαιριστές που δεν του αρέσει η… φανταχτερή ζωή. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, το ενδιαφέρον του δεν είναι να έχει το ακριβότερο αυτοκίνητο, να πηγαίνει στα ακριβότερα ξενοδοχεία και γενικά να ξοδεύει τα χρήματά του σε πολυτελή ζωή. Διότι δεν έχει συνηθίσει έτσι.
Ο Σαντιό Μανέ είναι απ’ τους κορυφαίους παίκτες της Λίβερπουλ και δεδομένα απ’ τους κορυφαίους εξτρέμ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Αφρικανός άσος το πιστώνεται αυτό και οικονομικά, μέσω του μεγάλου συμβολαίου που έχει. Τα χρήματά του, όμως, προτιμά να τα ξοδεύει για να βοηθά όσους δεν έχουν, όσους έχουν ανάγκες!
Η τελευταία κίνησή του που έχει συγκινήσει τους πάντες, αφορά την πρόθεσή του να χτίσει νοσοκομείο στην πατρίδα του! Το οποίο θα βοηθά τους Σενεγαλέζους που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν ιδιωτικές κλινικές, κάτι που φυσικά είναι σύνηθες φαινόμενο στην συγκεκριμένη χώρα.
Ο Μανέ, λοιπόν, επισκέφθηκε το προεδρικό μέγαρο της πατρίδας του. Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σενεγάλης, Μακί Σαλ, αναλύοντάς του το πλάνο που έχει για την κατασκευή ενός σύγχρονου νοσοκομείο στο οποίο θα έχουν πρόσβαση όλοι οι συμπατριώτες του. Όπως αποφασίστηκε, το πλάνο θα «τρέξει» άμεσα, προκειμένου να είναι έτοιμο το νοσοκομείο όσο το δυνατόν συντομότερα!


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael