Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απίστευτες εικόνες μετά κατολίσθηση από την Ιαπωνία! (βίντεο)

Αναφορές για 2 νεκρούς- Αγνοούνται 20

Φόβοι εκφράζονται ότι τουλάχιστον δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την πόλη  Ατάμι, στην κεντρική Ιαπωνία.

Παράλληλα αγνοείται η τύχη είκοσι ατόμων στην περιοχή, όπως μετέδωσε ο εθνικός τηλεοπτικός οργανισμός NHK. Δύο άνθρωποι βρέθηκαν έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή στην πόλη Ατάμι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ανέφερε επίσης το NHK.

Ο πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα συγκρότησε μια ειδική ομάδα έκτακτης ανάγκης για να ανταποκριθεί στην καταστροφή.

«Ενδέχεται να σημειωθούν νέες σφοδρές βροχοπτώσεις και πρέπει να επιδείξουμε τη μέγιστη προσοχή», προειδοποίησε ο Σούγκα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής παρέμβασής του, ζητώντας επίσης από τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών να παραμείνουν σε επαγρύπνηση.

Τηλεοπτικά πλάνα που μεταδόθηκαν δείχνουν σπίτια να έχουν καταρρεύσει ή να έχουν βυθιστεί κάτω από τα λασπόνερα, τα οποία κατέκλυσαν την πόλη μαζί με συντρίμμια. Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται αυτοκίνητα που έχουν καλυφθεί από το νερό.

 Ο στρατός της Ιαπωνίας έστειλε ομάδες διάσωσης στην πόλη, όπου περίπου 80 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους, σύμφωνα με το NHK.

Περίπου 2.830 νοικοκυριά έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι, όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία ηλεκτροδότησης Tokyo Electric Power.




Με πληροφορίες από Reuters


Πηγη Βίντεο - japantimes.co.jp

naftemporiki.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael