Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αλεξανδρούπολη: Αντρόγυνο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο -2χρονο κοριτσάκι έπεσε από μπαλκόνι

Δεν ήταν μια καλή ημέρα χθες για την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αφού δύο σοβαρά δυσάρεστα περιστατικά έχουν προκαλέσει θλίψη και αγωνία στην τοπική κοινωνία για την υγεία ενός εμπλεκόμενου ζευγαριού σε τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό στο ύψος της Μάκρης και για ένα 2χρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι.

Τα δύο σοβαρά περιστατικά σημειώθηκαν, η πτώση του κοριτσιού έγινε λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης και το τροχαίο το απόγευμα λίγο μετά της 6.

Αρχικά, η κατάσταση για το 2χρονο κοριτσάκι που διέφυγε από την προσοχή της οικογένειας του και έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας, σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει από τον κίνδυνο και τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας του που έγινε και αφορούσε την σπονδυλική του στήλη είναι αισιόδοξα για την πορεία της υγείας του. Το παιδί έχει χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα από την πρόσκρουση στο έδαφος.

Αντίθετα, πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση με το αντρόγυνο που τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο τους που ξέφυγε από την πορεία του στην Εγνατία οδό μεταξύ Μάκρης και Δικέλλων και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Ο άνδρας που με βάση του διαβατήριο του είναι Αργεντινός και η γυναίκα Γαλλίδα, δίνουν «μάχη» στην ΜΕΘ. Και οι δύο υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και η κατάσταση τους θεωρείται κρίσιμη.

 

πηγη: evros24.gr

 

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael