Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το Euro 2020 «σκότωσε» τον Covid-19

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Το ποδόσφαιρο θριάμβεψε έναντι του COVID-19 στα γήπεδα της Ευρώπης και ενώπιον της παγκόσμιας κοινότητας ως μάρτυρες. Απέδειξε διά της πράξης ότι το πλήθος των εισηγήσεων των Ανεύθυνων διά Νόμου Ειδικών και των πολιτικών αποφάσεων για τη συνέχιση του βασανισμού των ανθρώπων είναι ΚΕΝΟ γράμμα με άλλους σκοπούς.
 
Μπροστά στις οθόνες των Ελλήνων και των Ευρωπαίων δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι ζητωκραυγάζουν, πανηγυρίζουν, θλίβονται και αγκαλιάζονται χωρίς μάσκες και χωρίς καμία επίδραση πλέον στην εξάπλωση του COVID-19. 
 
Είναι απορία πώς οι διακεκριμένοι celebrities Ειδικοί που συνωστίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα καθημερινά και τα όργανα της πολιτικής Μητσοτάκη που διασπείρουν φόβο καθημερινά και πασχίζουν για διακρίσεις εις βάρος Ελλήνων πώς δεν μας ερμηνεύουν το γεγονός επιστημονικά και πολιτικά. 
 

Στην Ιταλία οι φίλαθλοι κυκλοφορούν έξω από τα γήπεδα χωρίς μάσκες όπως καταγράφει ο δημοσιογραφικός φακός και στη δύσμοιρη Ελλάδα ο διορισμένος στο Δημόσιο και αμειβόμενος από τους φορολογούμενους πρόεδρος του ΕΟΔΥ  κ.Αρκουμανέας απειλεί τους μη εμβολιασμένους, 7 εκατομμύρια Έλληνες πολίτες με διακρίσεις εις βάρος τους, χωρίς προνόμια και μία συνεχιζόμενη μέχρι κάποτε ανούσια επιβολή μάσκας εν μέσω καύσωνα. Να πάνε όλοι αυτοί οι διορισμένοι του δημοσίου επίλεκτοι του καθεστώτος Μητσοτάκη να πληρωθούν από τα 3 εκατομμύρια εμβολιασμένων με περικοπή μισθού κατά 70%.  
 
Είναι προφανές και με τη λογική ενός παιδιού του Δημοτικού Σχολείου ότι το ποδόσφαιρο ΝΙΚΗΣΕ την ΕΠΙΣΤΗΜΗ, δημιουργώντας πλήθος ερωτήματα για τις επιστημονικές εισηγήσεις των Ανεύθυνων, τις πολιτικές αποφάσεις Μητσοτάκη και τις απειλητικές δηλώσεις των Πραιτωριανών του απέναντι σε Έλληνες πολίτες. 
 
Περιμένοντας τον Τελικό του Euro 2020 και τις αναμενόμενες πολιτικές εξελίξεις για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας μετά τη συντριβή της Μαντάμ "Ο", της προϊσταμένου του Κ.Μητσοτάκη, ας απολαύσουμε ποδόσφαιρο χωρίς μάσκες Εν Ελλάδι με αγκαλιές και ασφάλεια. 
 


koukfamily.blogspot.com

kozanara.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael