Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Euro 2020: Η Ελβετία και Ισπανία στους «8»! Τα σημερινά παιχνίδια (βίντεο)

Με ήρωα τον Γιαν Ζόμερ η Ελβετία πέτυχε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στα χρονικά του Euro, επικρατώντας με 5-4 στα πέναλτι της Γαλλίας, η οποία είχε «μοιραίο» παίκτη στη «ρώσικη ρουλέτα» τον Κιλιάν Εμπαμπέ.

Η ομάδα του Πέτκοβιτς βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο 75΄, αλλά κατάφερε να σταθεί όρθια και να στείλει το ματς στην παράταση με σκορ 3-3, «άντεξε» και στον επιπλέον χρόνο του αγώνα και με απόλυτη ευστοχία στα πέναλτι (5 στα 5) και τον Ζόμερ να αποκρούσει το τελευταίο των Γάλλων πήρε ιστορική πρόκριση στους «8» του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στις 2 Ιουλίου στην Αγία Πετρούπολη.

Σε ένα παιχνίδι με βροχή από γκολ και έντονες συγκινήσεις η Ισπανία επικράτησε 5-3 της Κροατίας στη Κοπεγχάγη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Μέχρι το 85ο λεπτό όλα έμοιαζαν τελειωμένα, με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να προηγείται με 3-1, ωστόσο, οι αλλαγές του Ντάλιτς, Όρσιτς και Πάσαλιτς έστειλαν τον αγώνα στο επιπλέον ημίωρο με γκολ στο 88΄ και 90΄+2.

Εκεί, κι ενώ η «Χρβάτσκα» έφτασε πολύ κοντά στο γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα η «φούρια ρόχα»... αναγεννήθηκε από τις στάχτες της και με δύο γκολ στο πρώτο μέρος της παράτασης από τους Μοράτα και Ογιαρθάμπαλ «καθάρισε» το ματς.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα περιμένει την αναμέτρηση που ακολουθεί στο Βουκουρέστι (22:00) ανάμεσα στην Γαλλία και στην Ελβετία, προκειμένου να μάθει την αντίπαλό της στον προημιτελικό της Αγίας Πετρούπολης (2/07).

Τα σημερινά παιχνίδια
Οι αγώνες για τους «16», της πρώτης νοκ άουτ φάσης του Euro 2020, ολοκληρώνονται την Τρίτη (29/06) με τα δύο τελευταία παιχνίδια της σειράς, όπου την παράσταση «κλέβει» η «μητέρα των μαχών», το μεγάλο και παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία που θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 (ΑΝΤ1) στο Γουέμπλεϊ. Τρεις ώρες αργότερα (22:00, ΑΝΤ1), η Σουηδία -εκ των πλέον σταθερών ομάδων της φάσης των ομίλων- θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία στη Γλασκώβη, με έπαθλο για τον νικητή μία θέση στα προημιτελικά.

 

zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael