Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Euro 2020: Στους «8» Βέλγιο και Τσεχία! Τα σημερινά παιχνίδια

Το Βέλγιο ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι με την Πορτογαλία, για τη φάση των «16» του Euro 2020.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβλήθηκαν την Κυριακή με 1-0 των Ιβήρων στη Σεβίλλη και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους κατόχους του τίτλου.

Το γκολ που έκρινε το ματς και χάρισε τη νίκη-πρόκριση στο συγκρότημα του Μαρτίνεθ το πέτυχε στο 42' ο Τόργκαν Αζάρ με έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή.

Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχαν δοκάρι στο 83' με τον Γκερέιρο, καθώς και κάποιες άλλες καλές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ.

Γι'αυτό... ευθύνη φέρει και ο Κουρτουά, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και φώναξε «παρών», όταν η ομάδα του τον χρειάστηκε.

Το Βέλγιο στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Ιταλία.

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στη φάση των «16» του Euro 2020 είναι πλέον γεγονός με «θύμα» την Ολλανδία, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Τσεχία την Κυριακή στη Βουδαπέστη, αποχαιρετώντας έτσι πρόωρα τη διοργάνωση.

To συγκρότημα του Σιλχάβι εκμμεταλλευόμενο την αριθμητική υπεροχή του, μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ντε Λιχτ στο 55ο λεπτό, κατάφερε με τα τέρματα των Χόλες (68') και Σικ (80') να θέσει νοκ-άουτ τους «οράνιε», παίρνοντας έτσι πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά.

Εκεί οι Τσέχοι θα αντιμετωπίσουν τη Δανία, με τη μεταξύ τους αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο (3/07) στο Μπακού.

Οι αγώνες για τους «16», της πρώτης νοκ-άουτ φάσης του Euro 2020, συνεχίζονται τη Δευτέρα (28/06) με δύο πολύ δυνατά ζευγάρια, που αναμένεται να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις.

Στις 19:00 (ANT1) στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, η -σκληροτράχηλη και φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018- Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, ενώ στις 22:00 (ANT1) στο Βουκουρέστι η Γαλλία -εκ των μεγάλων φαβορί της διοργάνωσης- υποδέχεται την Ελβετία, θέλοντας να κάνει το πρώτο, μεγάλο βήμα μέχρι τον τελικό της 11ης Ιουλίου στο Γουέμπλεϊ.



zougla.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael