Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Euro 2020: Στους «8» Ουκρανία και Αγγλία! Τα ζευγάρια των προημιτελικών (βίντεο)

Ο «μίστερ-γκολ» της Αγγλίας, Ραχίμ Στέρλινγκ, άνοιξε το δρόμο και ο αρχηγός των «Τριών Λιονταριών», Χάσρι Κέιν, έδωσε την «χαριστική βολή» στην Γερμανία, στο μεγάλο ντέρμπι των «16» του Euro 2020.

Η Αγγλία ήταν η μεγάλη νικήτρια με 2-0 στο «Γουέμπλεϊ» και με πανηγυρικό τρόπο πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς, όπου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το αποψινό τελευταίο ζευγάρι των νοκ άουτ αγώνων ανάμεσα στην Σουηδία και στην Ουκρανία.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ότι ακριβώς στα ματς των ομίλων με Κροατία και Τσεχία, άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στο «ναό του ποδοσφαίρου». Ήταν το τρίτο του γκολ στη διοργάνωση και το 15ο στα τελευταία 20 ματς με την φανέλα της Εθνικής ομάδας

Με γκολ του Ντόμπβικ στις καθυστερήσεις της παράτασης η Ουκρανία επικράτησε 2-1 της Σουηδίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020 όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

Ο αγώνας κρίθηκε εν πολλοίς στην φάση του 98ου λεπτού του επιπλέον χρόνου, όταν ο Ντανιέλε Ορσάτο, αφού συμβουλεύτηκε το VAR απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον αμυντικό της Σουηδίας, Μάρκους Ντάνιελσον, για αντιαθλητικό παίξιμο.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε την ευκαιρία στο συγκρότημα του Αντρέι Σεφτσένκο να επιτεθεί περισσότερο και να πάρει την «χρυσή» πρόκριση στο 120΄, με τους Σκανδιβανούς να μην έχουν τον χρόνο για ν΄ αντιδράσουν.

Προημιτελικοί

Παρασκευή 2 Ιουλίου

19:00 Ελβετία - Ισπανία | Κρεστόβσκι, Αγία Πετρούπολη (1)

22:00 Βέλγιο - Ιταλία | Άλιαντς Αρένα, Μόναχο (2)

Σάββατο 3 Ιουλίου

19:00 Tσεχία - Δανία | Ολυμπιακό Στάδιο, Μπακού (3)

22:00 Ουκρανία - Αγγλία | Ολίμπικο, Ρώμη (4)

Ημιτελικοί

Τρίτη 6 Ιουλίου

22:00 Νικητής 2 - Νικητής 1 | Γουέμπλεϊ, Λονδίνο (1)

Τετάρτη 7 Ιουλίου

22:00 Νικητής 3 - Νικητής 4 | Γουέμπλεϊ, Λονδίνο (2)

Τελικός

Κυριακή 11 Ιουλίου

22:00 Νικητής 1 - Νικητής 2 | Γουέμπλεϊ, Λονδίνο

 

zougla.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael