Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Euro 2020: Στους «8» Ιταλία και Δανία -Τα σημερινά παιχνίδια

Η Δανία έγινε η πρώτη εθνική ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Euro 2020, καθώς επικράτησε το Σάββατο με το εμφατικό 4-0 σκορ της Ουαλίας, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της νοκ-άουτ φάσης της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Σκανδιναβών, οι οποίοι κυριάρχησαν στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», ήταν ο επιθετικός της Νις, Κάσπερ Ντόλμπεργκ, ο οποίος πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ της ομάδας του (27΄, 48΄).

Στο 88' ο Μέλε αύξησε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, ενώ ο Μπρεϊθγουέιτ στις καθυστερήσεις (90΄+5) υπέγραψε τον θρίαμβο της ομάδας του.

Μάλιστα ο άσος της Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι στο 86', ενώ στο 90' ο Γουίλσον αποβλήθηκε από το ματς αφήνοντας τους Ουαλούς με 10 παίκτες.

Η Δανία θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Ολλανδία-Τσεχία, στο Μπακού. 

«Καρδιοχτύπησε» αλλά προκρίθηκε στους «8» η Ιταλία, 2-1 την Αυστρία στην παράταση

Η Ιταλία μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Αυστρία, ωστόσο, έστω και δύσκολα, πέτυχε τον στόχο της, καταφέρνοντας να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Euro 2020.

Mετά από ένα 90λεπτο στο οποίο οι δύο εστίες έμειναν ανέπαφες (0-0), οι «ατζούρι» επικράτησαν στην παράταση με 2-1 της ομάδας του Φόντα, κι έτσι πήραν την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης.

Οι Φεντερίκο Κιέζα (95') και Ματέο Πεσίνα (105'), που είχαν περάσει ως αλλαγή στο ματς, έκριναν την αναμέτρηση στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα τους, πριν ο Κάλαϊτζιτς μειώσει στο 115' για τους Αυστριακούς.

Πλέον η «σκουάντρα ατζούρα» περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στους «8» του τουρνουά, που θα προκύψει από τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στο Βέλγιο και στην Πορτογαλία.


Οι νοκ-άουτ αγώνες Ολλανδία-Τσεχία και Βέλγιο-Πορτογαλία, για τη φάση των «16» του Euro 2020


zougla.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael