Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Euro 2020: Δανία συνέτριψε 4-1 τη Ρωσία - Πρόκριση και για την Αυστρία

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Δανία το παιχνίδι της με τη Ρωσία, στην αυλαία του Β’ ομίλου του Euro 2020, κατακτώντας έτσι με θριαμβευτικό τρόπο το δεύτερο εισιτήριο από το συγκεκριμένο γκρουπ, στην ισοβαθμία με την «αρκούδα» και τη Φινλανδία.

Με τη σκέψη τους και στον Κρίστιαν Έρικσεν, που τους έβλεπε από το σπίτι του, οι τυπικά φιλοξενούμενοι συνέτριψαν με 4-1 (38΄ Ντάμσγκααρντ, 59΄ Πόουλσεν, 79΄ Κρίστενσεν, 82΄ Μάελε - 70΄ πεν. Τζιούμπα) στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης τους κάκιστους Ρώσους και με την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση πήραν την πρόκριση στη φάση των «16», όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο 26 Ιουνίου την Ουαλία, στο Άμστερνταμ.

Τρίτη νίκη και πρωτιά για το Βέλγιο, 2-0 τη Φινλανδία

Το Βέλγιο στην αυλαία του Β' ομίλου του Euro 2020 επιβλήθηκε με 2-0 σκορ της Φινλανδίας στην Αγία Πετρούπολη και κάνοντας το «3 στα 3» στην πρώτη φάση της διοργάνωσης προκρίθηκε ως πρώτο από το συγκεκριμένο γκρουπ στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Πλέον το συγκρότημα του Μαρτίνεθ περιμένει να μάθει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16», την Κυριακή 27 Ιουνίου στη Σεβίλλη.

Δεύτερη θέση και πρόκριση για την Αυστρία, 1-0 την Ουκρανία

Η Αυστρία αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι απέναντι στην Ουκρανία, με έπαθλο τη δεύτερη θέση στον Γ’ όμιλο του Euro 2020.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του Φόντα επικράτησαν τη Δευτέρα στο Βουκουρέστι με 1-0 της ομάδας του Σεφτσένκο, στην αυλαία των ομίλων, κι έτσι κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Πρώτη και καλύτερη η Ολλανδία, 3-0 τη Βόρεια Μακεδονία

Με τρεις νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές των ομίλων του Euro 2020 ολοκλήρωσε η Ολλανδία την πρώτη φάση του Euro 2020 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στη φάση των 16.

Οι «οράνιε», μολονότι είχαν εξασφαλίσει την πρωτιά στον Γ' όμιλο, επικράτησαν τη Δευτέρα στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με 3-0 τον Σκοπίων, κι έτσι σφράγισαν με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο, για τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων της διοργάνωσης.


Τα σημερινά παιχνίδια




zougla.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael