Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: Με εντάσεις και προπηλακισμούς το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου -Παρέμβαση της αστυνομίας (βίντεο)

Εν μέσω διαπληκτισμών και έντονων προπηλακισμών μεταξύ συνέδρων των παρατάξεων της ΔΑΚΕ και Ταξικής Ενότητας (ΠΑΜΕ) με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα, Κυριακή, το τακτικό εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Οι αμφισβητήσεις εκατέρωθεν για τον αριθμό των συνέδρων πυροδότησε για μια ακόμη φορά το κλίμα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες λίγο πριν την εκλογική διαδικασία.

Η ένταση προκλήθηκε όταν αποκλείστηκαν Σωματεία από την διαδικασία λόγω της μη τακτοποίησης των οικονομικών από τα μέλη τους, με τη παράταξη της «Ταξικής Ενότητας» που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ να αντιδρά έντονα για την συγκεκριμένη απόφαση, ζητώντας παράλληλα την επανεξέταση όλων των Σωματείων και της νομιμότητας των εκλεγμένων αντιπροσώπων για την τακτική Γενική Συνέλευση, μένοντας εκτός διαδικασίας Σωματεία με τα μέλη τους να κάνουν λόγο ακόμα και για νομιμοποίηση σωματείων «φαντασμάτων».

Τελικά παρά τις αντιδράσεις εξελέγη η τριμελής εφορευτική επιτροπή με την απόφαση των εκλογών για το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης να διεξάγεται στις 23 Ιουνίου 2021. Ωστόσο αύριο θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα για την νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας σε ότι αφορά στον αριθμό των συνέδρων. Ενώ δικογραφία, αναμένεται να σχηματισθεί και εναντίον όσων παρεμπόδισαν τη διεξαγωγή του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο απερχόμενος πρόεδρός του, Ελευθέριος Αδάμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ότι από τα 31 συνολικά Σωματεία που ψηφίζουν για το Διοικητικό Συμβούλιου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης έμειναν εκτός διαδικασιών περίπου 7. Στην εφορευτική επιτροπή εκλέγονται οι Γιάννης Σπανοδημητρίου, Αντρέας Βιτζιώτης και Αθανάσιος Νταζάνης.


ΕΡΤ Κοζάνης – Ρεπορτάζ: Δέσποινα Αμαραντίδου 

Βίντεο Top Channel



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael