Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Δεξιώσεις μετά μουσικής αλλά άνευ χορού σε γάμους και βαπτίσεις

Δεξιώσεις με 300 άτομα και μουσική αλλά χωρίς γάμο. Αυτό θα είναι το σκηνικό σε γάμους και βαπτίσεις το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από την 1η Ιουλίου σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Όπως είπε στην ΕΡΤ1 το πρωί της Παρασκευής, γίνονται σημαντικά βήματα χαλάρωσης, ωστόσο συμπλήρωσε πως «δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία», κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρχει προσοχή από όλους από την στιγμή που υπάρχουν διασωληνωμένοι.

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης που βρίσκονται σε στοές, η πρόβλεψη για λειτουργία αφορά όλα όσα βρίσκονται σε αεριζόμενες στοές μόνο με δύο εισόδους.

Ερωτηθείς για το πλαίσιο των δεξιώσεων σε γάμους και βαπτίσεις είπε το όριο των 300 ατόμων που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου είναι αρκετό λαμβάνοντας υπόψιν τα επιδημιολογικά δεδομένα ενώ συμπλήρωσε πως δεν θα υπάρχει όριο όσον αφορά στο ωράριο κυκλοφορίας, ενώ τον… ρυθμό θα δίνει η μουσική.

Συμπληρώνοντας ωστόσο, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης είπε πως οι κανόνες που θα ισχύουν είναι αυστηροί. Έτσι, οι ροτόντες πρέπει να είναι έως οχτώ άτομα, ενώ στους γάμους και τις βαπτίσεις θα επιτρέπονται μόνο καθήμενοι καθώς θα απαγορεύεται ο χορός.

Όπως σημείωσε, δεν υπάρχει περιορισμός στο εάν η μουσική θα είναι με ορχήστρα ή όχι, λέγοντας ωστόσο πως «δεν μπορούμε να χορέψουμε». «Μακάρι να τελειώσουμε με την πανδημία και να επανέλθουμε, όμως, αυτοί είναι οι κανόνες τώρα», είπε.


Με πληροφορίες από ΕΡΤ

hellasjournal.com



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael