Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αν σου βρίσκονται 453 ευρώ, αγοράζεις σπιτάκι στην Ιαπωνία!

Στην περιοχή του Ναγκάνο μπορείς να βρεις πάρα πολύ οικονομικές λύσεις, αν θες να αγοράσεις σπίτι στη χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου».

Αν σου βρίσκονται 453 ευρώ, αγοράζεις σπιτάκι στην Ιαπωνία!

Πριν κανέναν μήνα περίπου είχαμε μάθει ότι στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα σε χωριό της Σικελίας, βγάζανε σπίτια στο σφυρί με τιμής αγορά μόλις 1 ευρώ. 

Αρκετά μίλια πιο μακριά στην λατρεμένη Ιαπωνία, φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τους Ιταλούς κι έριξαν στα τάρταρα τις αντικειμενικές αξίες των σπιτιών με αποτέλεσμα να μπορείς να αγοράσεις κατοικία και στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου με λίγα ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του VICE ο πληθυσμός της Ιαπωνίας έχει μειωθεί με αποτέλεσμα πολλά σπίτια να μένουν εγκαταλελειμμένα, χωρίς κανέναν ιδιοκτήτη ή ενδιαφερόμενο. Για αυτό τον λόγο οι τοπικές κυβερνήσεις στο Ναγκάνο πήραν την απόφαση να διαθέσουν κάποια από τα παραπάνω σπίτια σε σχεδόν εξευτελιστικές τιμές, την ώρα που κάποια εξ’ αυτών δίνονται δωρεάν.

Μάλιστα, η δημοτική κυβέρνηση του Ναγκάνο, προκειμένου να προσελκύσει αγοραστές δημιούργησε το σχετικό σάιτ akiya bank, το οποίο και συγκεντρώνει όλα τα προγράμματα επιχορηγήσεων για την αγορά σπιτιών (akiyas) στην ευρύτερη περιοχή.  

Πολύ εύκολα μπορείς να βρεις σπίτι, τεραφίκι πράγμα όπως αυτό της παραπάνω φωτογραφίας χωρίς να ξοδέψεις περισσότερα από 453 ευρώ. Λογικά θα γλιτώνεις και τον ΕΝΦΙΑ, επομένως δεν χάνεις κάτι να το σκεφτείς και πού ξέρεις; Μπορεί να τυχερό σου, να είναι στο Ναγκάνο.

 

πηγη


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael