Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Απίστευτος Τσιτσιπάς πέρασε στους «4» του Roland Garros! (βίντεο)


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ένα από τα πιο ώριμα παιχνίδια της καριέρας του και παίζοντας σπουδαίο τένις για τρία sets, κόντρα στο Νο2 τενίστα του κόσμου, έφυγε ως σίφουνας για τα ημιτελικά του Roland Garros

Ο Έλληνας πρωταθλητής παρέδωσε ένα σκληρό… χωμάτινο μάθημα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον “εκτέλεσε” με 6-3, 7-6(3), 7-5 για να προκριθεί στον 2ο συνεχόμενο ημιτελικό του στο Παρίσι.

Απίθανο παιχνίδι από τον 22χρονο πρωταθλητή μας, που στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς έκανε ότι ήθελε στο court και πήρε εκδίκηση από τον Ρώσο, για την ήττα του με 3-0 στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, πριν λίγους μήνες.

Στην 8η μεταξύ τους συνάντηση, ο Στέφανος έδειξε σπουδαία ωριμότητα, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον 25χρονο Ρώσο και παίρνοντας τη 2η νίκη του στα μεταξύ τους ματς, “σφράγισε” τον ημιτελικό του κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Παράλληλα, εξασφάλισε και την άνοδό του στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, από την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς θα ξεπεράσει τόσο τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, όσο και τον Ντομινίκ Τιμ. Αρκεί, να μην ηττηθεί από τον Γερμανό στον ημιτελικό.


πηγη βίντεο ΕΡΤ


η συνέχεια ΕΔΩ




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael