Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κεραυνοί σκότωσαν 30 πρόβατα - Σοκαρισμένοι οι κτηνοτρόφοι (βίντεο)

 

Έκπληκτα δυο αδέλφια αντίκρισαν νεκρά τα ζώα τους κάτω από ένα δένδρο

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν χθες το απόγευμα δύο αδέλφια στην Ασή Γωνιά, όταν πήγαν στο ποιμνιοστάσιο τους για να ταΐσουν τα ζώα τους. 

Έκπληκτοι αντίκρισαν 30 συνολικά πρόβατα να είναι σκοτωμένα κάτω από ένα δένδρο, τα οποία -όπως αποφάνθηκαν οι ειδικοί- κεραυνοβολήθηκαν, εξαιτίας των δεκάδων κεραυνών που έπεσαν στην περιοχή το τελευταίο 48ωρο.

Σήμερα το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ βρέθηκε στην Ασή Γωνιά ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της αποζημίωσης, ενώ όπως λέει σοκαρισμένος στην ΚΡΗΤΗ TV ο ένας εκ των δύο αδελφών, από καθαρά θέμα τύχης δεν συνέβησαν τα χειρότερα, καθώς ένα 24ωρο νωρίτερα στο σημείο είχαν βρεθεί τα παιδιά τους, τα οποία βοηθούσαν τους δύο κτηνοτρόφους να ταίσουν τα ζώα τους.

Άνοιξαν για λίγο οι ουρανοί στην «καρδιά» του Ιουνίου και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Οι δεκάδες κεραυνοί που έπεσαν στην Ασή Γωνιά από την Κυριακή έως και το απόγευμα της Δευτέρας, αν και ήταν ένα πρωτοφανές θέαμα, είχαν ως αποτέλεσμα να κεραυνοβολήσουν δεκάδες ζώα, τα οποία βρέθηκαν νεκρά σε ποιμνιοστάσιο. 

Δύο αδέλφια, ο Γιώργος και ο Σταύρος Πλυμμάκης, όταν έφτασαν στο ποιμνιοστάσιο τους λίγο έξω από το χωριό και αντίκρυσαν νεκρά τα ζώα τους κάτω από ένα δένδρο, θορυβήθηκαν καθώς το μυαλό τους στο μόνο που δεν πήγε ήταν στα φυσικά φαινόμενα που έπλητταν την Ασή Γωνιά. 


πηγη neakriti.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael