Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Φινάλε στα πλέι οφ της Super League - ΑΕΚ και Άρης κοντράρονται για την τρίτη θέση


Mετά τα πλέι άουτ την Κυριακή πέφτει η αυλαία και στα πλέι οφ της Super League. Στην τελευταία αγωνιστική (κοινή ώρα έναρξης στις 19.30) του μίνι πρωταθλήματος υπάρχει μία και μοναδική εκκρεμότητα: αν θα τερματίσει στην τρίτη θέση η ΑΕΚ ή ο Άρης.

Τον «δικέφαλο» και τους Θεσσαλονικείς, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ, τους χωρίζει ένας βαθμός, με την ομάδα του Μάντζιου, η οποία αγνοεί το «τρίποντο» στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, να βολεύεται και με την ισοπαλία, απέναντι στο συγκρότημα του Χιμένεθ που από τη μεριά του χρειάζεται μόνο τη νίκη.

Από εκεί και πέρα, στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για μια νίκη γοήτρου ώστε να γλυκάνει την αποτυχημένη φετινή σεζόν, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το «διπλό» για να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην τελική ευθεία για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τέλος η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση, περιμένει στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος συμπλήρωσε 11 αγώνες δίχως να γευτεί τη χαρά της νίκης.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:


Κυριακή 16 Μαΐου 2021 - 19:30

ΑΕΚ - Άρης (Novasports 3)

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (Novasports 4)

 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (Novasports 2)


zougla.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael