Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Κέρδισε ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟ -Ισοπαλία ΑΕΚ-ΑΡΗΣ -Ήττα για τον ΠΑΟΚ! (βίντεο)

Με θριαμβευτικό τρόπο ολοκλήρωσε την εφετινή Super League o πρωταθλητής Ολυμπιακός, καθώς, για την τελευταια αγωνιστική των πλέι οφ, πέρασε με το εμφατικό 4-1 από την έδρα του Παναθηναϊκού.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Μαρτίνς στη Λεωφόρο ήταν οι Μασούρας (7', 12') και Ελ Αραμπί (38', 72') που σκόραραν από δύο φορές, υπογράφοντας την άνετη εκτός έδρας νίκη των Πειραιωτών επί του αιώνιου αντιπάλου τους.

Ο Μαουρίσιο (53') πέτυχε το γκολ της τιμής για το τριφύλλι, που είχε δοκάρι στο πρώτο μερος με τον Ιωαννίδη, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος αποβλήθηκε στο τέλος του αγώνα.

Πλέον ο Ολυμπιακός με την καλύτερη ψυχολογία, μετά την αποψινή εκκωφαντική του νίκη, στρέφει το βλέμμα του στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης... φρέναρε (0-0) την ΑΕΚ και τερμάτισε τρίτος μετά από 40 ολόκληρα χρόνια!

Ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε (0-0) από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, την καλύτερη των τελευταίων 40 ετών. Μία θέση πιο κάτω η Ένωση που έχασε την ευκαιρία να τον προσπεράσει, σ΄αυτήν τη 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της Super League.

Φινάλε με εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ, με 1-0 πέρασε από την Τούμπα ο Αστέρας
Έχοντας το μυαλό του ήδη στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ υπέστη εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, στο φινάλε των πλέι οφ της Super League.




zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael