Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός - Ισοπαλία εκτός έδρας για ΠΑΟ και ΑΕΚ (βίντεο)

Την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του γιόρτασε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν με χαρακτηριστική άνεση τον τίτλο της σεζόν 2020/21 και απόψε έγινε η απονομή του τροπαίου, το οποίο σήκωσαν στον ουρανό του Πειραιά, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Mε αφορμή τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση ο Ολυμπιακός αποφάσισε να τιμήσει τον Πειραιά με πλάνα από όλες τις περιοχές του και ένα roadtrip του 46ου τροπαίου εκεί και όχι μόνο.

Από εκεί και πέρα στη γιορτή των «ερυθρόλευκων» υπήρχε σύνδεση με τα νησιά με χορούς όπως ο μπάλος και ο κρητικός πεντοζάλης, ενώ μεταξύ άλλων στη φιέστα της ομάδας τιμήθηκε και η μνήμη του Γεώργιου Καραϊσκάκη. 


Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0), για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έμειναν για ακόμη μία αγωνιστική μακριά από τις νίκες, είχαν ευκαιρίες για να κερδίσουν το ματς, ωστόσο δεν τις αξιοποίησαν απέναντι στο «τριφύλλι», που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο (και με υπηρεσιακό προπονητή τον Συλαϊδόπουλο, μετά την απόλυση του Μπόλονι)  λόγω της αποβολής του Αχιλλέα Πούγγουρα (71’) με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης και η ΑΕΚ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η «Ένωση», η οποία προηγήθηκε με τον Ανσαριφάρντ στο 56΄, έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Άρη στην τρίτη θέση, ενώ ο Αστέρας, που ισοφάρισε με τον Κώτσιρα στο 64΄, συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στα πλέι οφ, μετρώντας 5 ισοπαλίες στην έδρα του.


zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael