Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Νίκη… Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ -Ισοπαλία ο Άρης και ο Παναθηναϊκός (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «δικεφάλων» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και πέτυχε αποφασιστικό βήμα για να κερδίσει ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στη δεύτερη θέση με το γκολ του Κρμέντσικ στο 47’ και το πέναλτι του Σβαμπ στο 50’. Η Ένωση μείωσε στις καθυστερήσεις με το πέναλτι του Τάνκοβιτς. 

Νέα απώλεια βαθμών για τον Παναθηναϊκό, 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα της Τρίπολης με τους Σουάρεθ και Μπαράλες (πέναλτι), δύο φορές ισοφάρισε ο Χατζηγιοβάνης (τη δεύτερη με πέναλτι), όμως ο Παναθηναϊκός ήταν απελπιστικά άστοχος στις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του σημαδεύοντας τα δοκάρια με τους Καρλίτος και Σανκαρέ.

Ισόπαλοι 1-1 Άρης και Ολυμπιακός

Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 14’ με τον Μάνο και οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στο 82’ με τον Φορτούνη. Ο Άρης έχασε πέναλτι με τον Μπρούνο Γκάμα στο 89’, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι. Δοκάρια είχαν για τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο ο Ντρέγκερ και ο Κάιπερς.







https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael