Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εργατική Πρωτομαγιά: Κάλεσμα του Πανελληνίου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Παράρτημα Πτολεμαΐδας)


Βαδίζουμε στον δρόμο που χάραξαν οι εργάτες του Σικάγο το 1886. Στον δρόμο των καπνεργατών της Θεσσαλονίκης του Μάη του 1936 και τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής το 1944.

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα αγώνα και μνήμης, η μέρα τιμής για την εργατική τάξη, για την προσφορά της στην κοινωνική πρόοδο για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να ενώσουν την φωνή τους με όλους τους εργαζομένους , με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για να αποκρούσουμε την νέα κυβερνητική επίθεση που εξαπολύει το 8ωρο, στις εργασιακές σχέσεις, στο δικαίωμα της απεργίας και την εργοδοτική τρομοκρατία.

· Να δώσουμε απάντηση στην άθλια αντιλαϊκή διαχείριση της πανδημίας, αφού η κυβέρνηση με ψέματα θέλει να την παρουσιάσει ως επιτυχία.

· Να απαιτήσουμε εδώ και τώρα προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για πλήρη επάνδρωση των νοσοκομείων, για δημόσια και δωρεάν υγεία.

· Καμία σκέψη για μείωση συντάξεων με πρόσχημα την πανδημία. Απαιτούμε να επανέλθουν οι συντάξεις προ οικονομικής κρίσης και να αναπληρωθούν όλες οι απώλειες μέχρι σήμερα.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους την Πέμπτη 6/5/2021 και ώρα 10:30 στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας για να τιμήσουμε την εργατική Πρωτομαγιά.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ !



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael