Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ: Επιστροφή αναδρομικών ειδικών επιδομάτων στους συνταξιούχους ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ – ΑΔΜΗΕ


Με τη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση, που υπογράφτηκε το προηγούμενο διάστημα μεταξύ των ΔΣ ΔΕΗ ΑΕ, ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ και της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ, αποφασίσθηκε να δοθούν τα ειδικά επιδόματα σε όλους τους εργαζόμενους με αναδρομική ισχύ από 01/01/2019, όπως, άλλωστε προβλέπεται από το άρθρο 33 του ν. 4354/2015.

Ωστόσο, στη διάρκεια από 01/01/2019 μέχρι και τον Ιούνιο του 2020, πολλοί εργαζόμενοι, οι οποίοι στη συνέχεια συνταξιοδοτήθηκαν, εργάστηκαν από 1 έως 17 μήνες, ανάλογα με την ημερομηνία αποχώρησής τους. Μέχρι σήμερα για την επιστροφή των ειδικών επιδομάτων στους συνταξιούχους, που ήταν εργαζόμενοι την παραπάνω περίοδο, δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.

Οι συνταξιούχοι διεκδικούν το δίκαιο και νόμιμο αίτημα τους, που είναι η αναδρομική καταβολή των ειδικών επιδομάτων για τους μήνες, που ήταν εργαζόμενοι το παραπάνω διάστημα.

Με βάση τα παραπάνω ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ θέτει το εξής ερώτημα: Υπάρχει η πρόθεση από τα ΔΣ ΔΕΗ ΑΕ, ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ ΑΕ να ικανοποιήσετε το δίκαιο και νόμιμο αίτημα της επιστροφής των αναδρομικών των ειδικών επιδομάτων, σε όσους συνταξιούχους εκείνη την περίοδο ήταν εργαζόμενοι;https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael