Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Τηλεφωνήματα από αγνώστους σε επιχειρήσεις της Κοζάνης με σκοπό να τους εξαπατήσουν

epi-tilefonima-apati-639x336.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, περιστατικά τηλεφωνημάτων από αγνώστους σε τοπικές επιχειρήσεις της Κοζάνης, υποτίθεται για αγορά αγαθών/ αντικειμένων, με σκοπό να τους εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες. 

Όπως καταγγέλλει στο kozan.gr ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου στην Κοζάνη, δέχτηκε, πριν λίγη ώρα, τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος αφού τις παρήγγειλε λουλούδια, της ζήτησε λογαριασμό Τράπεζας για να της καταθέσει το σχετικό αντίτιμο. Στη συνέχεια ζήτησε από την ιδιοκτήτρια να ελέγξει αν το ποσό είχε κατατεθεί, κάτι που ασφαλώς δεν είχε γίνει. Εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες κι ψεύτικα επιχειρήματα γιατί μπορεί να συνέβη αυτό,  επιχείρησε να την εξαπατήσει ζητώντας να στείλει εκείνη το αντίτιμο (που υποτίθεται είχε ήδη κατατεθεί) σε λογαριασμό του δράστη/απατεώνα ώστε εκείνος να επιχειρήσει, υποτίθεται, εκ νέου την κατάθεση. 

Για το συγκεκριμένο συμβάν έχει ειδοποιηθεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.Πηγη: kozan.grhttps://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια