Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το «πιο μοναχικό σπίτι στον κόσμο» για πολλούς φαντάζει μια ονειρική κατοικία!

Οι φωτογραφίες ενός μικροσκοπικού λευκού σπιτιού, που βρίσκεται μόνο του σε ένα απομακρυσμένο νησί,  κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δημιουργούν μυστηριώδεις θεωρίες.

Ονομάστηκε το «πιο μοναχικό σπίτι στον κόσμο», και για πολλούς φαντάζει μια ονειρική κατοικία!

Η υπόθεση με το λευκό σπίτι άρχισε να γίνεται viral μετά την ανάρτησή των φωτογραφιών στο Instagram. Δείχνουν ένα γραφικό σπιτάκι στη μέση μιας καταπράσινης πλαγιάς, περιτριγυρισμένο από γαλάζιες θάλασσες και στις δύο πλευρές. Που βρίσκεται άραγε;

to-mystirio-me-to-pio-monaxiko-spiti-sto-kosmo-photos-video

Σύμφωνα με τη «The Mirror», αυτό το σπίτι βρίσκεται στο Ellidaey, ένα απομακρυσμένο νησί νότια της Ισλανδίας. Αυτό το μικρό νησί είναι μέρος του Vestmannaeyjar, ενός αρχιπελάγους 15 έως 18 νησιών. Σήμερα, το νησί είναι ερημικό, αλλά κάποτε κατοικήθηκε από πέντε οικογένειες. Η τελευταία από αυτές τις οικογένειες έφυγε το 1930 και το νησί είναι έκτοτε ακατοίκητο.

to-mystirio-me-to-pio-monaxiko-spiti-sto-kosmo-photos-video

Εδώ και χρόνια επικρατούν διάφορες μυστηριώδεις φήμες και θεωρίες για το μικρό λευκό σπιτάκι στο απομακρυσμένο νησί. Μια τέτοια φήμη λέει ότι χτίστηκε από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο που σχεδίαζε να το χρησιμοποιήσει σε περίπτωση αποκάλυψης ζόμπι, αναφέρει η «The Sun».

Άλλοι έχουν υποστηρίξει ότι το σπίτι ανήκει στον διάσημο ισλανδή τραγουδίστρια Bjork ή σε θρησκευτικό ερημίτη.Κάποιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι το σπίτι δεν υπάρχει καθόλου και οι φωτογραφίες είναι μοντάζ.

to-mystirio-me-to-pio-monaxiko-spiti-sto-kosmo-photos-video

Στην πραγματικότητα, το σπίτι στέκεται στο νησί Ellidaey ανήκει στον Σύνδεσμο Κυνηγιού llidaey. Χτισμένο στη δεκαετία του 1950, χρησιμεύει ως καμπίνα κυνηγιού και σάουνα για τα μέλη του συλλόγου, που κυνηγάει τα χαριτωμένα φρατέρκουλα του Ατλαντικού (puffins).


newsbomb.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael