Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Βοΐου, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2020


Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο του Δήμου Βοΐου, στη Σιάτιστα, την 26η του μήνα Μαΐου του έτους 2021 ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00, σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 77 του Ν.4555/18.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

1. Έγκριση εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Βοΐου A΄ τριμήνου έτους 2021.

2. Κατάρτιση σχεδίου 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Βοΐου έτους 2021.

3. Διαγραφή ή μη ποσού από βεβαιωμένο χρηματικό κατάλογο του Δήμου Βοΐου.

4. Έγκριση των αριθμ. 38/2020 και 18/2021 αποφάσεων του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Βοΐου που αφορά: «Έγκριση οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμός, κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης, πίνακα διάθεσης αποτελεσμάτων και προσάρτημα) και απολογισμού του ΝΠΔΔ Δήμου Βοΐου, οικονομικού έτους 2018».

5. Εξέταση της αριθμ. 13/2021 απόφαση Δ.Σ της ΔΗΚΕΒΟ με θέμα: «Υποβολή αιτήματος στο Δήμο Βοΐου για την παραχώρηση του χώρου όπου στεγαζόταν η ΔΕΥΑΒ προκειμένου να λειτουργήσει στο χώρο αυτό το ΚΔΑΠ Νεάπολης».

6. Έγκριση πρόσληψης εργατοτεχνικού προσωπικού με ημερομίσθια για το έτος 2021.

7. Έγκριση Πρακτικού Τεκμηρίωσης Τιμών της Επιτροπής Διερεύνησης Τιμών στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ08 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

8. Έγκριση της μελέτης και Τευχών Δημοπράτησης για το έργο με τίτλο: «Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Δήμου Βοΐου» στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΑΤ08 του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών».

9. Έγκριση υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης του Δήμου Βοΐου στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στην Πρόσκληση AT08 (19576/19.10.2020) «Smart cities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία - πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση - πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19» .

10. Έγκριση πρακτικού επιτροπής φανερής, προφορικής και πλειοδοτικής δημοπρασίας για την περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Βοΐου.

11. Εξέταση πρότασης ρύθμισης οφειλής και αιτήματος σύναψης νέας μίσθωσης διαμερίσματος ιδιοκτησίας του κληροδοτήματος «Ιωάννη Θ. Τσιόλια.

12. Αποδοχή δωρεάς ακινήτου στη Σιάτιστα.

13. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου – ξενώνα στη Ζώνη.

14. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για εκμίσθωση πρώτου ορόφου του κτηρίου του παλαιού Δημαρχείου Τσοτυλίου.

15. Τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης με την ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε με θέμα: «Υλοποίηση πιλοτικού προγράμματος κυκλικής διαχείρισης αστικών υγρών αποβλήτων στις Π.Ε Κοζάνης και Φλώρινας».

16. Ορισμός μέλους για την συγκρότηση της Επιτροπής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση εσωτερικής οδοποιίας ΔΕ Σιάτιστας».

17. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ (ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) της επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» - Κατακύρωση της σύμβασης .

18. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ (ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) της επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΣΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» - Κατακύρωση της σύμβασης.

19. Έγκριση μελέτης και υποβολή πρότασης της πράξης: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία» - Άξονας προτεραιότητας 6 – «Έργα ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών προορισμών (υποδομές) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»

20. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου & Σιατίστης και Δήμου Βοΐου για την υλοποίηση της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Εκκλησιαστικού Μουσείου και της Γραμματείας της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης» στα πλαίσια αιτήματος ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Δυτική Μακεδονία" στην πρόσκληση με κωδικό 139 / Α/Α ΟΠΣ 4725 (αριθμ. πρωτ. 4438/30-12-2020) και τίτλο: "Δράσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των δημοσίων κτιρίων (Δημόσια κτίρια εκτός σχολικών κτιρίων και κτιρίων υγείας)

21. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου & Σιατίστης και Δήμου Βοΐου για την υλοποίηση της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση του Επισκοπείου Τσοτυλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης» στα πλαίσια αιτήματος ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Δυτική Μακεδονία" στην πρόσκληση με κωδικό 139 / Α/Α ΟΠΣ 4725 (αριθμ. πρωτ. 4438/30-12-2020) και τίτλο: "Δράσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των δημοσίων κτιρίων (Δημόσια κτίρια εκτός σχολικών κτιρίων και κτιρίων υγείας)

22. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Βοΐου και Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Βοΐου (ΔΗ.Κ.Ε.ΒΟ.) για την υλοποίηση της πράξης «Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Κ.Δ.Α.Π. Σιάτιστας» στα πλαίσια αιτήματος ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Δυτική Μακεδονία" στην πρόσκληση με κωδικό 139 / Α/Α ΟΠΣ 4725 (αριθμ. πρωτ. 4438/30-12-2020) και τίτλο: "Δράσεις βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των δημοσίων κτιρίων (Δημόσια κτίρια εκτός σχολικών κτιρίων και κτιρίων υγείας)

23. α) Συμμετοχή και αποδοχή των όρων του προγράμματος «Ανάπτυξης & Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» στον άξονα προτεραιότητας:

«Πολιτική Προστασία-Προστασία της Δημόσιας Υγείας-Τεχνική Βοήθεια» με τίτλο: «Ωρίμανση έργων και δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος» του ΥΠΕΣ,β) Υποβολή της Πράξης «ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΑΤ09 (ΑΔΑ: Ψ6ΘΞ46ΜΤΛ6-1ΩΕ) γ) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.ΑΝ.) δ) Εξουσιοδοτήσεις της Οικονομικής Επιτροπής για το θέμα.

24. Χορήγηση ή μη 1ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Eνεργειακή Αναβάθμιση του Γυμνάσιου – Λυκείου Νεάπολης».

25. Απόδοση χρηματικού ποσού σε αθλητή – δημότη του Δήμου μας για την διάκρισή του στον ορεινό αγώνα «Ultra Sierra Nevada» στην Ισπανία.

26. Οικονομική ενίσχυση άπορων δημοτών.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΖΕΥΚΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael