Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget


Type Here to Get Search Results !

Τραγικός θάνατος 22χρονης -Έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε!


Τραγικός ήταν ο θάνατος μιας 22χρονης στην Ελβετία όταν έπαθε ηλεκτροπληξία αφού έπεσε στο νερό της μπανιέρας το κινητό τηλέφωνο που φόρτιζε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην πόλη Γκοσάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης η 22χρονη φόρτιζε το κινητό της τηλέφωνο ενώ παρακολουθούσε μια τηλεοπτική εκπομπή.

Από την εισαγγελία του Σεντ Γκάλεν που ερευνά την υπόθεση ανακοινώθηκε ότι ο φορτιστής του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε η άτυχη 22χρονη ήταν ελαττωματικός.

«Επιβεβαιώνουμε ότι στην ηλεκτροπληξία συνέβαλε το ελαττωματικό καλώδιο του φορτιστή του κινητού τηλεφώνου της κοπέλας» δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Η άτυχη 22χρονη ζούσε με τους γονείς της και εργαζόταν ως υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα.

Φίλοι και γνωστοί εξέφρασαν τη λύπη τους για τον θάνατο της 22χρονης κάνοντας λόγο για μια πολύ ενεργή και δημοφιλή κοπέλα.

Οι γονείς της που είναι σοκαρισμένοι από τον θάνατο του παιδιού τους λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη μετά από εντολή της εισαγγελίας.

Μετά τον τραγικό θάνατο της 22χρονης η τοπική αστυνομία υπενθύμισε ότι η χρήση ηλεκτρικών συσκευών που είναι συνδεδεμένες με το ηλεκτρικό ρεύμα κοντά σε νερό είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.


newsbomb.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael