Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Πήρε το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ... Διπλό ο ΑΡΗΣ, κέρδισε και η ΑΕΚ (βίντεο)


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη -και μάλιστα με ανατροπή- πανηγύρισε την Κυριακή ο Άρης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» επί του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα,οι Θεσσαλονικείς επιβλήθηκαν με 2-1 σκορ του «τριφυλλιού», για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, εδραιώνοντας την παρουσία τους στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Έτσι, η ομάδα του Μάντζιου πλησίασε ακόμη περισσότερο στην κατάκτηση ενός «εισιτηρίου» για το Conference League της επόμενης περιόδου, την ώρα που ο Παναθηναϊκός υπέστη τη δεύτερη διαδοχική του ήττα, μετά από αυτήν από τον Ολυμπιακό.

Ο Σανκαρέ έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» στο 31', όμως οι «κιτρινόμαυροι» γύρισαν το ματς μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μαουρίσιο στο 52’, χάρη στα γκολ των Μάνου (έχασε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο) και Ματέο Γκαρσία στο 62' και στο 65', αντίστοιχα

Ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την έξοδο στην Ευρώπη κατέκτησε η ΑΕΚ, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης  στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Χιμένεθ, η οποία έφτασε στην επικράτηση δύσκολα χάρη στα γκολ των Γαλανόπουλου (39'), Λόπες (85') και Αλμπάνη (90+3'). Για τους Αρκάδες είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Ριέρα στο 41΄.


O ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 των Πειραιωτών στην Τούμπα, κάνοντας σημαντικό βήμα για την Ευρώπη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των «ασπρόμαυρων» ήταν ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (49', 63') της ομάδας του, υπογράφοντας έτσι τη σπουδαία επικράτηση του «δικεφάλου» του Βορρά.




zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael