Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Κέρδισε ο Ολυμπιακός -Ισοπαλία με παράπονα για τη διαιτησία ο Παναθηναϊκος! (βίντεο)

Χάρη σε δύο γκολ του Μπρούμα στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 σκορ της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Πορτογάλος άσος μπήκε ως αλλαγή στο β΄ημίχρονο και, σκοράροντας στο 50' και στο 90+2', έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην επικράτηση των πρωταθλητών, οι οποίοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Άφησε βαθμούς στην Τρίπολη ο Άρης, 1-1 με τον Αστέρα

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ ο Άρης, ώστε να μείνει μόνος του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, «καπαρώνοντας» παράλληλα ένα εισιτήριο για το Conference League της προσεχούς περιόδου.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρά το ότι οι παίκτες του βρήκαν δίχτυα δις: ο Ντάνιελ Μαντσίνι (74’) άνοιξε το σκορ για τους Θεσσαλονικείς, με τον Λίντσεϊ Ρόουζ (81’) να σκοράρει σε λάθος εστία, προς τέρψη των Αρκάδων.

Έμειναν στο μηδέν ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γκεστράνιους

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στην Τούμπα, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, καθώς ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0.

Δικαιολογημένα διαμαρτύρονται οι «πράσινοι» για τη φάση στο 78ο λεπτό, όταν ο Μακέντα σκόραρε αλλά ο Γκεστράνιους είχε σφυρίξει νωρίτερα για φάουλ πάνω στον Καμπετσή, αν και θα έπρεπε να αφήσει το πλεονέκτημα.




zougla.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael