Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ξεχωρίζει το ντέρμπι «αιωνίων» -Το πρόγραμμα στα πλέι άουτ


Τη δυνατότητα να κατακτήσει μαθηματικά το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League, έχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό (11/4, 19:30, Novasports 1HD) και σε περίπτωση νίκης τους και, παράλληλα, απώλειας βαθμών του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, στέφονται πρωταθλητές με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των Play Off.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε θραύση με το 5-1 επί της ΑΕΚ ενώ μεσοβδόμαδα πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στην τέταρτη θέση, χάρη στο επιβλητικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ, κι ευελπιστεί να κερδίσει για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει ο Άρης που περιμένει στην Θεσσαλονίκη την – ευρισκόμενη σε τρικυμία – ΑΕΚ. Η Ένωση για τρίτη φορά στην ιστορία της συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες και ο Μανόλο Χιμένεθ «παίζει το κεφάλι του». Το οποίο, προς στιγμήν, έσωσε ο Πάμπλο Γκαρσία με τη νίκη (1-0) που πήρε μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο. Κρύβει, ωστόσο, παγίδες, η αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τον αξιόμαχο Αστέρα στην Τρίπολη.

Εκτός έδρας αποστολές έχουν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Out, ΑΕΛ, Παναιτωλικός και ΟΦΗ – οι τρεις ομάδες που δείχνουν πως θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την παραμονή τους. Οι Αγρινιώτες ταξιδεύουν στον Βόλο, οι Κρητικοί παίζουν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ενώ οι Θεσσαλοί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τη Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off και των Play Out της Super League:

Play Off

Κυριακή 11 Απριλίου

15:00 Άρης – ΑΕΚ (NS1HJD)

17:15 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (NS2HD)

19:30  Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (NS1HD)

Play Out

Σάββατο 10 Απριλίου

15:00 ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός (NS1HD)

17:15 Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (NS1HD)

19:30 Ατρόμητος – Λάρισα (NS1HD)

Δευτέρα 12 Απριλίου

19:30 «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (NS1HD)


zougla.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael