Τελευταια Νεα

6/recent/ticker-posts

Παραμένουν τα SMS - Από τη Μ. Πέμπτη θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις

με SMS με κωδικό 6 στα καταστήματα εστίασης

Τα SMS στο 13033 θα παραμείνουν έως τις 15 Μαΐου, ημερομηνία ανοίγματος του τουρισμού και των διαπεριφερειακών μετακινήσεων, και η μετάβαση σε καταστήματα εστίασης θα πραγματοποιείται με την αποστολή SMS με κωδικό 6, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχερίσης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, από τη Μεγάλη Πέμπτη, θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις, ενώ, ο υφυπουργός, διευκρίνισε επίσης πως πως καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν θα επιτρέπεται η μουσική στα καταστήματα της εστίασης, τα οποία θα κλείνουν, το αργότερο, στις 22:45. «Σε κάθε περίπτωση, όλοι θα πρέπει να βρισκόμαστε στα σπίτια μας στις 11», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.  

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι την Πέμπτη, θα υπάρξουν διευκρινιστικές ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με τους κωδικούς που θα ανοίξουν και που αφορούν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και για άλλα θέματα που αφορούν στους εργαζομένους σε αυτά.Οι περιοχές που μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο» τη Μεγάλη Πέμπτη

Ξάνθη και Δήμος Ιάσμου Ροδόπης «ανεβαίνουν» κατηγορία και εντάσσονται στις περιοχές αυξημένου κινδύνου «βαθύ κόκκινο» λόγω του αυξημένου ιολογικού φορτίου. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης προχώρησε σε ανακοινώσεις και ανέφερε ποιες περιοχές «ανεβαίνουν» κατηγορία και ποιες «κατεβαίνουν».

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κ. Κικίλιας στο «βαθύ κόκκινο» εντάσσονται η Ξάνθη και ο Δήμος Ιάσμου Ροδόπης. 


Στις «κόκκινες» περιοχές μπαίνουν οι εξής:

Ζάκυνθος

Αργολίδα

Κως

Δήμος Πύδνας Κολινδρού

Γρεβενά

Σπέτσες

Κύθνος


πηγη: tvxs.grhttps://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια