Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Καταργούνται τα SMS, ανοίγουν οι μετακινήσεις -Οι ημερομηνίες κλειδιά (βίντεο)

 

Ένα από τα βασικά μέτρα του lockdown είναι η αποστολή SMS, ωστόσο πρέπει να θεωρείται ότι η αντίστροφη μέτρηση της χρήσης τους έχει ξεκινήσει.

Είμαστε πια πολύ κοντά στην κατάργηση των μετακινήσεων με SMS. Από τη στιγμή που θα ανοίξει η εστίαση, δε θα έχουμε την υποχρέωση να στέλνουμε γραπτά μηνύματα για τη μετακίνησή μας.

Η εστίαση ανοίγει την ερχόμενη Δευτέρα 3 Μαΐου και είναι βέβαιο ότι δε θα χρειαζόμαστε SMS για να πάμε σε ένα εστιατόριο ή για έναν καφέ.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης δήλωσε σήμερα ότι είμαστε πολύ κοντά στην πλήρη κατάργηση των γραπτών μηνυμάτων, κάτι που αν δε συμβεί από την ερχόμενη Δευτέρα, θα συμβεί σίγουρα το αργότερο 12 μέρες μετά, στις 15 Μαΐου όταν θα ανοίξει ο τουρισμός.

Από αυτήν τη Δευτέρα απελευθερώνονται και οι διαδημοτικές μετακινήσεις οι οποίες θα είναι ανοικτές από το Μεγάλο Σάββατο.

Όσο για τις μετακινήσεις εκτός νομού, αναμένεται να επιτραπούν με το άνοιγμα του τουρισμού στις 15 Μαΐου.

«Το θέμα του SMS θα εξεταστεί και θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. Ως προς τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις δεν έχει αλλάξει κάτι κι έτσι η άρση του μέτρου θα έρθει με το άνοιγμα του τουρισμού. Ως προς τις διαδημοτικές μετακινήσεις το λογικό είναι πως με το άνοιγμα της εστίασης θα αρθεί και αυτό το μέτρο. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες», είπε χαρακτηριστικά η κα. Πελώνη.


Δείτε το βίντεο στο megatv.com




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael