Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Miami Open: Πάλεψε αλλά λύγισε στον ημιτελικό η Μαρία Σάκκαρη- Εκτός και ο Τσιτσιπάς


Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Miami Open και ηττήθηκε μετά από έναν τρομερό αγώνα με 2-1 (7-6,3-6, 7-6) από την Μπιάνκα Βανέσσα Αντρέσκου και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειχνε ικανή για τη νίκη. Στα κρίσιμα σημεία, ωστόσο δεν στάθηκε τυχερή κι έχασε δύο σετ στο time break. Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη έχασε δύο set point στο καθοριστικό game και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Αυτό, όμως, δεν την επηρέασε και πήρε εύκολα το δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο τελευταίο σετ οι δύο αθλήτριες έφτασαν ξανά στο τάι μπρέικ, όπου η κούραση «μίλησε» και η Καναδή πήρε τη νίκη.

Στον τελικό η Αντρέσκου θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι η οποία νωρίτερα επικράτησε 6-3, 6-3 κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα.

Κατώτερος των προσδοκιών ο Τσιτσιπάς, έχασε και αποκλείστηκε από το Miami Open

Ηττα και αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το εμπόδιο του Πολωνού Χούμπερτ Χούρκατς αποδείχθηκε αξεπέραστο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον 24χρονο Πολωνό να επικρατεί 2-1 σετ με ανατροπή και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Μαϊάμι Όπεν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγήθηκε κατακτώντας εύκολα το πρώτο σετ με 6-2, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή του έπεσε ανεξήγητα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλός του να ισοφαρίσει κατακτώντας το δεύτερο σετ με 6-3 κι εν τέλει να φτάσει στη νίκη κερδίζοντας και το τρίτο, με 6-4.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Σεμπ Κόρντα, που θα ξεκινήσει στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 

iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael