Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά! Το σημερινό πρόγραμμα(βίντεο)


Η Τσέλσι είχε «όπλο» το 0-2 του πρώτου αγώνα και απόψε το υπερασπίστηκε όπως έπρεπε στη Σεβίλλη.

Ηττήθηκε μεν με 0-1 από την Πόρτο (σκόρερ ο Ταρέμι στο 90'), αλλά απέκλεισε την ομάδα του Οπόρτο και πέρασε αυτή στα ημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 2-1.

Η Τσέλσι έδωσε 3 παιχνίδια στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» για το φετινό Champions League και δέχθηκε γκολ στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου από αυτά τα παιχνίδια. Ύστερα από το 4-0 στη φάση των ομίλων επί της Σεβίλλης, επέστρεψε στην Ανδαλουσία και απέκλεισε την Πόρτο στα προημιτελικά της διοργάνωσης παρά την ήττα 0-1 της ρεβάνς (2-0 το πρώτο παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο) και πλέον περιμένει το νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ με όνειρο να επαναλάβει το θαύμα του 2012.



Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League γιατί έκανε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο ματς.

Είχε κερδίσει 2-3 στην Γερμανία και απόψε παρότι έχασε με 0-1 από την Μπάγερν Μονάχου και στο τέλος αγχώθηκε πήρε την πρόκριση που τόσο ήθελε απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

H Παρί Σεν Ζερμέν σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία ήταν αυτή που έχανε τις ευκαιρίες, αλλά είδε τη Μπάγερν να σκοράρει στο πρώτο μέρος και να δίνει στην αναμέτρηση μια άγρια ομορφιά. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, η μία για να ισοφαρίσει ή άλλη για να πάρει την πρόκριση αλλά τελικά το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους Γάλλους να παίρνουν τελικά την πρόκριση.

Χαρακτηριστικό πως οι Γάλλοι στο πρώτο 45λεπτο είχαν τρία δοκάρια, όλα με τον Νεϊμάρ σε πέντε λεπτά, και άλλες δύο χαμένες ευκαιρίες με τον Βραζιλιάνο ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στη δεύτερη τους τελική με τον Τσούπο-Μότινγκ να κάνει το 0-1.

Περιμένει τον νικητή του Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ (Τετάρτη, 22:00) πλέον η Παρί για να μάθει ποιο θα είναι το τελευταίο της εμπόδιο πριν τον δεύτερο σερί τελικό της στη διοργάνωση.



Το σημερινό πρόγραμμα



Πηγή: iefimerida.gr 



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael