Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Σίτι & Ντόρτμουντ... 3-1 η Ρεάλ τη Λίβερπουλ! Το σημερινό πρόγραμμα (βίντεο)

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θα κριθεί στη Γερμανία, παρότι η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε απόψε με 2-1 την Ντόρτμουντ.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έβαλε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε στο 19'. Η Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε, σκόραρε. O Ντε Μπρόινε πήρε μέτρα στο γήπεδο, μοίρασε στον Φόντεν στα δεξιά, εκείνος σέντραρε για τον Μαχρέζ,  ο οποίος βρήκε τον αφύλαχτο Ντε Μπρόινε στην περιοχή για να γράψει το 1-0.

Η Ντόρτμουντ αντέδρασε έστω και στο τελευταίο 10λεπτο. Στο 84' ο Mάρκο Ρόις μετά από τη τρομερή πάσα του Χαάλαντ πάτησε στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1. Ο Ρόις έτσι έφτασε το 18ο γκολ του στο Champions League και έγινε ο πρώτος σκόρερ στη  ιστορία της Ντόρμουντ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Τελικά, η Μάντσεστερ Σίτι... απάντησε στα τελευταία λεπτά. Ο Γκιουντογκάν, έπειτα από σέντρα, στόπαρε στα αριστερά και μοίρασε στον Φόντεν, που έγραψε το 2-1 στο 90'.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στη Γερμανία την επόμενη Τετάρτη.



Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρώτο σημαντικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League κερδίζοντας 3-1 την Λίβερπουλ.

Για την Ρεάλ άνοιξε το σκορ στη Μαδρίτη ο Βινίσιους στο 27' και το 2-0 έκανε στο 36' ο Ασένσιο. Στο 51' ο Σαλάχ μείωσε σε 2-1, αλλά ο Βινίσιους χτύπησε ξανά και έκανε το 3-1 στο 65'.

Στο 27' μπαλιά σαράντα μέτρων από τον Κρόος προς τον Βινίσιους ο οποίος κατέβασε υπέροχα τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ.

Στο 36' βαθιά μπαλιά προς τα αριστερά με τον Αλεξάντερ Άρνολντ να προσπαθεί να γυρίσει με κεφαλιά, έκανε το λάθος όμως με τον Ασένσιο να μπαίνει στη φάση, να την περνάει πάνω από τον Άλισον και την έσπρωξε στα δίχτυα για το 2-0.

Στο 51' ο Βαϊνάλντουμ πήρε τη μπάλα στα πόδια του έκανε αρκετά μέτρα, έδωσε αριστερά στον Ζότα ο οποίος προσπάθησε να μπει στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μόντριτς έφτασε στον Σαλάχ που καλυπτόταν και με πλασέ από κοντά μείωσε για τη Λίβερπουλ σε 2-1.

Στο 65' ο Μπενζεμά έδωσε στον Μόντριτς ο οποίος μπήκε στην περιοχή έδωσε στον Βινίσιους και αυτός με τη μία έκανε το σουτ και νίκησε τον Άλισον γράφοντας το 3-1 για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο δεύτερος προημιτελικός μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την επόμενη Τετάρτη στο «Άνφιλντ».


Ολοκληρώνονται απόψε οι πρώτοι αγώνες στη φάση των «8» του Champions League, με την τιτανομαχία Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν και την αμφίρροπη αναμέτρηση της Πόρτο με την Τσέλσι.

Απόψε στις 22:00


Πηγή: iefimerida.gr


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael