Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός - Διπλό η ΑΕΚ -Ισοπαλία ο ΠΑΟΚ (βίντεο)

Τον 46ο τίτλο της ιστορίας του εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή επί του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. 

Οι «ερυθρόλευκοι» επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, απέκτησαν προβάδισμα 22 βαθμών από τον δεύτερο Άρη, που ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΚ με 3-1 και υπερασπίστηκαν με επιτυχία τον τίτλο που είχαν πάρει και την προηγούμενη σεζόν.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 31’ με πέναλτι του Μακέντα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Χασάν. Ο Παναθηναϊκός στο 66’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πούγγουρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Χασάν στο 72’ πέτυχε το 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρούμα πλασάροντας σε κενή εστία. Να σημειωθεί ότι για τον Ολυμπιακό σκόραρε δύο φορές ο Ελ Αραμπί, ωστόσο και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν σωστά μέσω του VAR.


«Διπλό» Ευρώπης για την ΑΕΚ, 3-1 τον Άρη

Η ΑΕΚ αντέδρασε και επικράτησε 3-1 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Η Ένωση προηγήθηκε με το πέναλτι του Τάνκοβιτς (12’), το γκολ του Βασιλαντωνόπουλου (28’) και το πέναλτι του Ανσαριφάρντ (37’), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 56’ με τον Μαντίνι.


Ισόπαλοι 1-1 στην Τρίπολη Αστέρας και ΠΑΟΚ

Με το σκορ στο 1-1 ολοκληρώθηκε στην Τρίπολη η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 56’ ο Σφιντέρσκι για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 65’ ο Μουνάφο.

Να σημειωθεί ότι στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας, οι δύο αντίπαλοι είχαν από μία νίκη, εντός έδρας. Με 2-1 ο Αστέρας και με 2-0 οι Θεσσαλονικείς. Το αποτέλεσμα του αγώνα πάντως κρίνεται μάλλον δίκαιο, αν και ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει.







https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael