Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας - Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με μεγάλη χαρά οι μαθήτριες και οι μαθητές των τμημάτων Α1 και Α2 Γυμνασίου, Β1 και Β2 Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 συμμετείχαν την 4η διδακτική ώρα σε διαδικτυακή εορταστική δράση σχετική με το Παιδικό Βιβλίο, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη Μανούσεια Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Σιάτιστας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής συναντήθηκαν διαδικτυακά με τη Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κ. Μάχη Μπουσταντζή, η οποία τους μίλησε για το Παιδικό Βιβλίο και την αξία του ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Μανούσεια Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη της Σιάτιστας, στην ιστορίας της και στις πλούσιες συλλογές της, μία από τις οποίες είναι και η συλλογή Παιδικού Βιβλίου. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση σχετική με το θέμα και η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή όλων με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, να μπορέσουν να επισκεφτούν τη Βιβλιοθήκη από κοντά και έχουν δια ζώσης εκπαιδευτικές δράσεις.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια της ΜΔΚΒ Σιάτιστας κ. Μάχη Μπουσταντζή για την διαδικτυακή της συνεργασία και συμμετοχή, τον κ. Δημήτριο Λιάμα και τον κ. Λάζαρο Λιόκο για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης και εύχεται η επόμενη συνεργασία του σχολείου και της Βιβλιοθήκης να είναι σύντομα από κοντά.


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael