Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κοζάνη: Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας για τα κλειστά μαγαζιά

Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχωρούν σύσσωμοι Εμπορικοί Σύλλογοι και παραγωγικοί φορείς  της Π.Ε. Κοζάνης την Δευτέρα 12 Απριλίου στις 11 το πρωί στα Δημαρχεία Κοζάνης και Εορδαίας θέλοντας να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους, με αυτόν τον τρόπο, για την απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματά τους  λόγω του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου στη περιοχή. 

Εκπρόσωποι του λιανεμπορίου θα επιδώσουν ψήφισμα στους Δημάρχους και καλούν τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και τους βουλευτές του νομού, να ακούσουν τα αιτήματά τους  στέλνοντας  το μήνυμα ότι είναι, «Όλοι ΜΑΖΙ σε αυτόν τον αγώνα για το άνοιγμα της αγοράς και την επιστροφή στην κανονικότητα για το καλό του τόπου».

Σε ανακοίνωση τους τονίζουν χαρακτηριστικά: «Είναι μία διαμαρτυρία που επιθυμούμε να γίνει μακριά από κομματικές και ιδεολογικές σκοπιμότητες σε ήρεμο κλίμα, με κόσμια συμπεριφορά και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του Covid-19.»

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες τόσο οι Βουλευτές της ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης όσο και ο Περιφερειάρχης θα βρίσκονται στην Αθήνα με στόχο την δια ζώσης συνάντηση με τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, αλλά και με τον Πρωθυπουργό της χώρας, όπως εκφράστηκε άλλωστε στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, για να βρεθούν επιπρόσθετα κονδύλια για την ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Εν τω μεταξύ σήμερα, Κυριακή, το βράδυ άναψαν τα φώτα των καταστημάτων τους για μισή ώρα οι έμποροι στην πόλη της Πτολεμαΐδας μετά από πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου, θέλοντας να  διαμαρτυρηθούν για την απόφαση να μείνει κι αυτή την εβδομάδα, στην Π.Ε. Κοζάνης κλειστό το λιανεμπόριο, λόγω της επιδημιολογικής εικόνας που παρουσιάζει η περιοχή.

Ωστόσο σε αναβρασμό βρίσκονται και οι εκθέτες βιομηχανικών προϊόντων, μετά την απόφαση για την αναστολή πώλησης των συγκεκριμένων ειδών στους υπαίθριους πάγκους των λαϊκών αγορών σε όλη την ΠΕ Κοζάνης, για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού.

ΕΡΤ Κοζάνης


https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael