Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ιωάννινα: Νέα απάτη με τη «λάθος» πληκτρολόγηση


Ο «αγοραστής» ισχυρίστηκε ότι κατά λάθος κατέθεσε το ποσό των 3.245 ευρώ - Ψώνισαν με κλεμμένη κάρτα στη Θήβα.

Άλλος ένας πολίτης σε περιοχή των Ιωαννίνων έπεσε θύμα απάτης με τη μέθοδο της δήθεν εκ παραδρομής κατάθεσης μεγαλύτερου ποσού στο πλαίσιο αγοραπωλησίας, από έναν Έλληνα που του τηλεφώνησε δήθεν για να αγοράσει προϊόντα αξίας 180 ευρώ για τα οποία είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία ότι διαθέτει προς πώληση.

Ο «αγοραστής» ζήτησε τον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή για να μεταφέρει το αντίτιμο, αργότερα όμως επικοινώνησε ξανά μαζί του και ισχυρίστηκε ότι κατά λάθος κατέθεσε το ποσό των 3.245 ευρώ! Μάλιστα, του έστειλε παραστατικό της μεταφοράς των χρημάτων, το οποίο αργότερα αποδείχθηκε πλαστό, ζητώντας του να του επιστρέψει την υποτιθέμενη διαφορά.

Ο άτυχος άνδρας κατέθεσε 1.000 ευρώ σε λογαριασμό που του έδωσε ο άγνωστος, ωστόσο αργότερα διαπίστωσε πως τον είχε εξαπατήσει και υπέβαλε μήνυση. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκε ο κάτοχος του λογαριασμού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Βρήκαν τραπεζική κάρτα και πήγαν για ψώνια!

«Μαύρα» Χριστούγεννα είχε κάνει μια γυναίκα από την Θήβα, η οποία είχε χάσει την Παραμονή την τραπεζική της κάρτα και το αντιλήφθηκε δυο ημέρες αργότερα. Στο διάστημα αυτό, τρεις επιτήδειοι που την είχαν βρει, έκαναν συναλλαγές σε διάφορα καταστήματα! Μετά από προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και σε βάρος των τριών Ελλήνων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


protothema.gr



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael