Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Καστοριά


Συνελήφθησαν χθες (17-04-2021) απογευματινές ώρες στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 40 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον 36χρονο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε τμήμα δισκίου χαπιού, που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και το οποίο όπως προέκυψε είχε προμηθευτεί από τον 40χρονο, ο οποίος και συνελήφθη.

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των ανωτέρω στην Καστοριά και σε περιοχή της Καστοριάς, αντίστοιχα, βρέθηκαν στην οικία του 36χρονου και κατασχέθηκαν συνολικά -55- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει, ενώ στην οικία του 40χρονου δε βρέθηκε τίποτα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael