Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης «Η κυβέρνηση είναι κοντά στους συμπολίτες μας»


Δε νομίζω ότι ποτέ στο παρελθόν υπήρξαν τόσες πολλές, άμεσες και ουσιαστικές συνεργασίες κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων του τόπου μας. Οι δυσκολίες της πανδημίας και η εξοικείωση με τα ψηφιακά μέσα, άνοιξαν νέους δρόμους επικοινωνίας για να έρθουν πιο κοντά οι ανησυχίες των πολιτών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

Σήμερα οι υπουργοί κ.κ. Γεραπετρίτης, Πέτσας, Λιβάνιος Χαρδαλιάς, και Σταϊκούρας, λίγες ημέρες πριν, συζήτησαν αναλυτικά τα ζητήματα και άκουσαν τις προτάσεις των παραγωγικών εκπροσώπων της Π.Ε Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Από την άλλη, αναλύθηκαν τα δεδομένα και απαντήθηκαν καίρια ερωτήματα για την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή, που δεν αφήνουν περιθώρια σε εικασίες, οι οποίες έχουν βλάψει τον τόπο μας.

Έχω τη βεβαιότητα ότι η αξιοπρεπής και γνήσια έκφραση των συμπολιτών μας, ενισχύει τον αγώνα μας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, την ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων και την επίτευξη των στόχων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι είναι κοντά στους πολίτες.


Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael