Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΣΕΕΕΝ: 3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 19 Απριλίου


Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια σε έ-κτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 από τις 12μ. έως τις 3μμ. και συγκέντρωση – συνέ-λευση στα γραφεία της AVAX στο εργοτάξιο της αποθείωσης στην V Μονάδα του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που έγινε την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Εκφράζουμε για ακόμα μια φορά τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των αδι-κοχαμένων συναδέλφων και απαιτούμε τη στήριξη των οικογενειών τους από το κράτος και την εργοδοσία, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του ε-γκλήματος και την απόδοση ευθυνών.

Εκ των προτέρων τους καταθέτουμε το δικό μας πόρισμα.

Δεν ήταν «ανθρώπινο λάθος».

Δεν ήταν «υπερβάλλων ζήλος».

Ήταν ένα ακόμα εργοδοτικό έγκλημα.

Η εντατικοποίηση της εργασίας, η έλλειψη προσωπικού, τα συνεχόμενα 12ωρα, η έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας δεν είναι φυσικό φαινόμενο. Απειλούν τη ζωή και την υγεία όλων των εργαζόμενων, δεν κάνουν διακρίσεις με βάση τις εργασιακές σχέσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου να συμμετέχουν στην 3ωρη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση – συνέλευση.

Απαιτούμε να λειτουργήσει ουσιαστικά η επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας.



https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael