Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Σιατιστινός Δημήτρης Σελέτης στον ορεινό αγώνα τρεξίματος «Ultra Sierra Nevada» στη Ισπανία!

 (φωτο - Ιουλία Δούνη)

Στη Σιέρρα Νεβάδα και τα Ανδαλουσιανά μονοπάτια του Ultra Sierra Nevada... θα βρεθεί το τριήμερο 9-10 και 11 Απριλίου 2021 ο Σιατιστινός Δημήτρης Σελέτης!

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί και η αγωνιστική επάνοδος του «βασιλιά» των μονοπατιών στους ορεινούς αγώνες της χώρας μας, Δημήτρη Σελέτη, ο οποίος θυμίζουμε, άφησε το αγωνιστικά «ένδοξο» 2019 με μια καταπληκτική εμφάνιση στον Olympus Marathon, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του και επιτυγχάνοντας (σε 4:36:05) την καλύτερη ελληνική επίδοση όλων των εποχών! Aν και η τελευταία αγωνιστική εμφάνιση του πρωταθλητή της Kasimis Training, το «ζοφερό» 2020 ήταν στην Παλαιόχωρα Χανίων στον 3ο Κροκόδειλος Trail, όπου στέφθηκε “Κροκοδειλάκιας trail runner”, έφτασε η ώρα ώστε να τον δούμε και πάλι αντιμέτωπο με ελίτ αθλητές του παγκόσμιου ορεινού τρεξίματος, όπως τον Pablo Baison, τον Ισπανό νικητή του 2019 και άλλους.

Ο «El Caballo» Σελέτης θα οδηγήσει το ελληνικό “άρμα” στη διαδρομή Trail των 62 χιλιομέτρων με υψομετρική διαφορά +3.750μ. και -2650μ., που θα έχει εκκίνηση στις 6 το πρωί (ώρα Ισπανίας) του Σαββάτου 10 Απριλίου από το Beas της Γρανάδα. Το χρονικό όριο τερματισμού που δίνει η διοργάνωση στους 450 αθλητές είναι 15 ώρες, για να τρέξουν στο μοναδικό σκηνικό που προσφέρουν τα επιβλητικά βουνά της Sierra Nevada, αναφέρει το irunmag.gr.

Στον ίδιο αγώνα θα συμμετεχουν και ο “El Padre” Σάκης Δασκαλόπουλος και αθλητής του Δημήτρη Κασίμη, Φώτης Ζησιμόπουλος.

Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους τους Έλληνες που θα συμμετέχουν στον μεγάλο αγώνα Ultra Sierra Nevada!

 

με πληροφορίες irunmag.gr

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael