Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Στους «8» Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν (βίντεο)

Η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 ξανά τη Λειψία και πέρασε στα προημιτελικά του Champions League.

Με την πρόκριση να έχει κριθεί ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι, η Λειψία δεν είχε τίποτα να χάσει, ωστόσο έπαιξε επιφυλακτικά. Η Λίβερπουλ ήταν αυτή που δημιούργησε τις ευκαιρίες, κυρίως με τον Σαλάχ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτό το κατάφερε δύο φορές στην επανάληψη, μέσα σε λίγα λεπτά. Αφού πρώτα η Λειψία είχε δοκάρι στο 65' με τον Σέρλοθ, ο Σαλάχ στο 70' έκανε το 1-0 με συρτό πλασέ. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μανέ να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής, δίνοντας την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς στην Λίβερπουλ, απέναντι στην Λειψία και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν με το αποψινό 1-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Οι Παριζιάνοι βασίστηκαν πάνω στο 4-1 του πρώτου ματς και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, με την Μπαρτσελόνα ωστόσο να κάνει μία καλή εμφάνιση και να δικαιούται κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. Δημιούργησε ευκαιρίες με τον Ντεμπέλε, ωστόσο η Παρί προηγήθηκε στο σκορ στο 30' χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Εμπαπέ.

Εξι λεπτά μετά ο Μέσι ισοφάρισε ωστόσο με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή. Στάθηκε μοιραίος ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, καθώς ο Νάβας απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Αργεντινός (έδιωξε με το πόδι, με την μπάλα να χτυπά στη συνέχεια στο δοκάρι) και το οποίο θα μπορούσε να έχει αλλάξει δραματικά την ροή του αγώνα, αν ευστοχούσε.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Καταλανούς να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά να φεύγουν τελικά με την ισοπαλία και την Παρί να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.



iefimerida.gr

 

 

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael